Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anonymous Motorsport (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport.html)
-   -   Filiala /?\ Constanta (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport/15415-filiala-constanta.html)

SpeedeR 08-07-06 03:31

Re: Filiala Constanta

mai vb si p la noi p forum,nu numai aici :)

Psycho 08-07-06 16:55

Quote:

Originally Posted by ANDY_62SLC
propun si eu ceva daca se poate spune asa din partea mea astept aprobari la ceea ce voi zice!
Ceres and the company facem si noi o intrunire de partid sa vedem daca mai facem ceva sau stam asa.........la soare fiecare cu prosopu lui?
astept ..............si eu un rasp de la voi!~

pai noi mai mergem la plaja alea alea .. mai da si tuh un semn de viatza .... daca vrei sa vezi ce face lumea prin orash ieshi p la sala plm ...

ANDY_62SLC 09-07-06 17:53

pai pe la ce ora sunteti deobicei la sala ca eu cand trec culmea nu mai este nimeni sunt alti sau nu este nimeni!
Iar pt seara de aseara a fost demential lautari,bautura,sticle sparte,bere aruncata nu bauta.........si tot asa...!
Vor aparea si filmuletele si pozele in curand!:))

Psycho 11-07-06 16:09

io ti-am mai zis si pe yahoo .. k lume la seara e de la ora 7 pana dimineatza nush la ce ora te duci tuh la sala .. la ora 3 - 4 logic k nu e nimeni .. k lumea e la munca ...

ERY 11-07-06 16:10

Mda....normal...lautari, bautura...mici si bere tuning...:)...noi suntem la sala aproape in fiecare seara...ca si aseara, in seara asta...maine...in fiecare seara.

D_M_X 11-07-06 17:55

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Mda....normal...lautari, bautura...mici si bere tuning...:)...noi suntem la sala aproape in fiecare seara...ca si aseara, in seara asta...maine...in fiecare seara.

M a bucur ca te bucuri ptr faptul ca ne-am simtit bine.... si sa stii ca ti-am simtit lipsa.....totzi....

X-Ray-Eyes 12-07-06 03:02

Quote:

Originally Posted by D_M_X
M a bucur ca te bucuri ptr faptul ca ne-am simtit bine.... si sa stii ca ti-am simtit lipsa.....totzi....

Bah ... auzi ... da tu de ce ai la semnatura masina lu PIA ???
:)

Psycho 12-07-06 08:43

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Bah ... auzi ... da tu de ce ai la semnatura masina lu PIA ???

hahahahhahahahahahahaah ... buna asta ... cred k e inebunit dupa mashina lu pia ... chiar ... ce a facut grasu cu mashina .. a pus-o pe rotzi ?!

dogarel 12-07-06 13:44

O pune el pe roti da' dupa aia cand se suie in ea iar o strica...

D_M_X 12-07-06 17:19

a pus-o pe dracu...nici nu a luat-o de acolo
P.S inca e masina mea.....

ERY 12-07-06 21:34

Pai poate punem in aplicare pana la urma ideea cu Destruction Derby.

X-Ray-Eyes 13-07-06 18:10

DMX-ule ... ti-a dat ma banii pe ea ???
Daca da , atunci o bagam servit la D-D ... si ii zici ca au luat-o aia de la Primarie ...

D_M_X 13-07-06 22:35

nu mi i-a dat ma pe toti......mai are 60 % de achitat.... :))

ANDY_62SLC 17-07-06 15:04

:)) o adevarata suma a?

X-Ray-Eyes 05-08-06 19:29

Quote:

Originally Posted by D_M_X
nu mi i-a dat ma pe toti......mai are 60 % de achitat.... :))

Adica vreo 1.5 milioane lei vechi !
Iti dai seama dom'le ... o "galagie de bani " vorba unui f. bun prieten de al meu !

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning