Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Un bucureştean şi-a făcut o super-maşină (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/154083-bucurestean-facut-super-masina.html)

Cheliuta 22-11-09 20:32

Re: Un bucureştean şi-a făcut o super-maşină

bravo lui se vede ca a investit ceva bani in ea dar sunt mult mai multe masini modificate in care s-au bagat mult mai multi bani.
imi cer scuze daca jignesc pe cineva dar mai bine se posta in alta parte si inca o data bravo lui si celor ca el ,celor ce iubesc si modifica masinile si nu fac din asta ceva atat de "special"

Alex30 22-11-09 21:09

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 2815913)
7000 de euro?? da` ce...kitu asta Seidl avea si masina inclusa in pret? cu 500 de euro o ducea peste 200cp...bani aruncati aiurea...respect totusi pt munca, da` nu constituie subiect de articol

a ramas doar sasiul?? motor,oglinzi,capota,usi,stalpi, probabil interior...wadafac?

Mi-a placut gluma cu 500euro o duci peste 200cp daca ar fi asa cum zici tu...toti am avea dacii cu 200cp :lol:. Ce face NFS-u din oameni.

proto 22-11-09 21:13

e clar ca doar tu ai nfs-ul in cap...omul se referea ca dintr-un motor 1.8t de g4 gti scoti 200cp cu 500 euro..

Alex30 22-11-09 21:15

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 2815913)
7000 de euro?? da` ce...kitu asta Seidl avea si masina inclusa in pret? cu 500 de euro o ducea peste 200cp...bani aruncati aiurea...respect totusi pt munca, da` nu constituie subiect de articol

a ramas doar sasiul?? motor,oglinzi,capota,usi,stalpi, probabil interior...wadafac?

Quote:

Originally Posted by proto (Post 2828188)
e clar ca doar tu ai nfs-ul in cap...omul se referea ca dintr-un motor 1.8t de g4 gti scoti 200cp cu 500 euro..

Tocmai aia am vrut sa punctez ca NU a zis de la cati la cati cp! Ca e logic ca de la 199 cp o duci la 200cp cu mai putin de 500euro...

proto 22-11-09 21:17

pai in cel mai rau caz de la 150cp daca nu de la 180

mad max 22-11-09 21:40

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
Niste fibra, o zugraveala, anvelope made in china(nankang) ca nu "stie" gagicile ce e alea si un 1,8T lesinat stock si deja omul viseaza mii de cai si supermasini =))

crysty.bobok 23-11-09 23:40

poate 7000 euro a costat toata masina ...

oricum felicitari posesorului pentru imaginatie

tuner 23-11-09 23:53

asa imaginatie mai rar :D

cEaska 25-11-09 12:39

nemaipomenit autoturismu :))

morpheusmaster 25-11-09 13:32

Hai frate las'ma cu 7000e in kIt! Poate la el tuning inseamna: cumpara masina, schimba'i jantele, dai o folie, o bara fata si o vopsea si e gata! Doar asa, car included cred ca a insumat 7000e. E frumusica...nu ii da bine cu negru ala...si farurile alea dayline...dar in rest jantele dau bine...it's ok! Felicitari bucuresteanului pentru ca sia facut o super masina! Dar sunt sute de bucuresteni care au o masina SI mai super...tot de ei facuta :)

83krz 25-11-09 16:41

No offence dar.... body kitu ala e de cacao din poze ies ceva lufturi capota plus prindere bara fata.. nuj dar masina kiar nu imi inspira nimik..e chiar kitchoasa ...
De bani care predinde ca s-au investit plus costul masini isi lua ceva destul de unic
"G4 R32" o lasa stok , si tot ce ii tot ce trebuia sa faca ca masina sa fie speciala era sa o spele la 2-3 zile sa fie mereu curata :D
Dar nu hotarasc eu pe bani altora ,daca el e fericit si ii place multa sanatate si sa se bucure de ea cat mai multi km!

HoricutzWSR 25-11-09 20:41

500 sau mai putin se duce un motor 1.8 turbo cu 150 de cai (ca de motoru asta ii vb,in caz ca masina e chiar gti) cu soft REVO stage 1 se duce in 200+ cp , daca nu stiti, macar nu vorbiti pulii calului aiurea ca va faceti de comando...proto lasa`l ca n`ai cu cine

weederash 26-11-09 09:13

daca avea habar de motoarele VAG ar fi avut idee ca se referea la 150 respectiv 180 CP dar asa .....
per ansamblu nu are cum sa il duca la 7000 de euro investitia facuta si nici cu pretul masinii inclus iarasi nu cred. cu siguranta iarasi prietenii din presa ahtiati dupa vanzarea stirilor omit sa specifice unele lucruri si tind sa infloreasca altele pentru ca oricum majoritatea celor care citesc lucrurile astea habar nu au cu ce se mananca ;)

Scuze de off dar am o intrebare: a zis cineva de turatie neregulata la ralanti, ai idee care ar fi cauza pentru asta ca pe tester nu mi-a dat nici o eroare la motor. motorul e 1.8 T pe leon 1m. inca odata scuze de off topic.

morghen 26-11-09 09:49

arata ca un calcator alb cu o dunga neagra :)

Flo_lancer 26-11-09 11:03

vrajeala....cu 7000 de euro isi facea macar un wide body....... sa fim seriosi......

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning