![]() |
Re: "Ursul meu"...by Shoby
10 Attachment(s)
si acum The Pictures with the Turbo xi Bear.......the first wash:)P
|
Frumos Panda asta micu :) dar pacat de posteriorul lui...ala nu e posterior de urs...parerea mea. Succes!!!
|
ms proventzano pt poze...ai cu ce....tare rau si scula si boss`ul...morpheusmaster..asa este...chiar nu este bara d urs...dar....eu zic...k este cat de cat...buna ....are lipici...kitch`ul asta...:P
|
daca si asta mai e kitch........hai fratioare... e o masina superba si stiu cate eforturi ai facut sa o cumperi. bafta
|
|
E superba masina, nu a zis nimeni k e kitchy stuff! Sa'ti traiasca!
|
Quote:
Felicitari pentru idei, si felicitari celui care ti-a facut masina asa, se vede ca se pricepe omu`... |
Quote:
|
Foarte tare a iesit ursul....si culoarea ...si kitul exterior..si motorul....o bijuterie:D
|
shobi superb a iesit ursache,da extraordinar pe strada,se vede ca e o masina facuta cu suflet si gust...felicitari!
|
se cam intoarce lumea dupa Urs :))))
|
ms pt aprecieri...ms adi viteza....dar...meritul este a lui provenzano....el "ma imbarligat" sa o cumpar....si tot el...o face frumoasa prin felul lui de a o poza.....in rest....timpul...banii...si nervi sunt ai mei...:)):))....
|
Quote:
hai forta cu kitul ala nou de ambreaj, ca e Moarte cu ursul ala.... 1 urs turbo din rm valcea. |
3 Attachment(s)
............no comment...................
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning