![]() |
Re: Clasament virtual tuning.
:) recunosc si yo k una din lucrarile mele are acelas front bumper ca alte 10 aproape, dar nah...are dreptate Kolegu, mai fain sa faca vt , votam pe site masinile, si cele 20 cele mai faine sa ajunga sa le vada oameni de la firme de tuning, le place ideea si vor sa o aplice ne-o cumpara, sau poate le place cum lucreaza unu si vor sa-l angajeze:)) zic si yo ......
|
...akm m-am uitat pe pozele puse de shadow cu panoul ...nu mi se pare cine stie ce lucrarea care a castigat la beginner tuning...adik nu vad ce are special fata de lucrarea mea....orkm probabil e si din cauza calitatii pozei...nu va spun care e lucrarea mea...o sa o fac publica p undeva la various dar dupa ce se linistesc spiritele :)...orkm am fost aptroape de numarul castigator :D ...asta e data viatoare mai cu mai mult norok ..
as vrea sa vad toate lucrarile intr-un topic separat sa pot sa le studiez...recunosc k au fost lucrari mai bune decat a mea ..dar castigatorul nu mi se pare foarte special! |
https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html
am afisat acum toate lucrarile si am deschis votarea utilizatorilor 4tuning sa vedem ce parere aveti voi |
pana la urma toata lumea a muncit pt lucrarea sa... si asta trebuie apreciat eu una apreciez ;) ca si eu m-am chinuit dar am hotarat ca nu se ridica la nivelul asteptarilor asa ca mai bine m-am lipsit.
asa ca felicitari :D !!! pt toata lumea |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning