![]() |
Re: Asociatia Club Sportiv " Anonymous Motorsport "
Tare...
'Progresatzi' repede sa-mi bag pwoola ! :) Respect ambitzia si vointza voastra, dar mai ales principalul lucru carel facetzi. Bafta in continuare ! :peace: |
fapte vor fii multe si ocazi la fel!asa ca sa facem bahaus ala ANONYMOUS!va pupa fratele vostru!
|
Asa ceva vezi doar in povesti (bazme) !!
Santos sa ai grija de baietii astia ! Mare noroc ai cu ei ... ! ;) FELICITARI CELOR CE AU ADUS "SEMNUL INTREBARII" LA UN ALT NIVEL !! FELICITARI CELOR CE AU ADUS NOTIUNEA DE "CLUB" LA UN ALT NIVEL !! FELICITARI CELOR CE AU ADUS NOTIUNEA DE "UNITATE" MAI SUS CA ORICAND !! FELICITARI UNOR ANONIMI ! ;) |
Multumim tuturor pentru complimente si incurajari!
Vreau sa spun ca sunt mandru ca am alaturi de mine astfel de oameni (chiar daca sunt niste anonimi). Ambitia si pasiunea sunt mari.. rezultatul lor s-a vazut si se va vedea in continuare. |
Felicitari pentru tot ce ati realizat si ati aratat pana acum... si mai mult ca sigur si in continuare ;)
Multa bafta! |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in sfirsit sa iesit la lumina sa ne stie toata lumeaaaaaaaaaaaaaa
|
sa fie intr`un ceas bun cum a spus si DMX ca restul vine de la sine...
Felicitari! |
3 luni de zile .. am stat.. am tacut .. am plecat capul ..
Iar acum .. se vede rezultatul .. au fost 3 luni de zile superbe .. insa .. ma gandesc ca .. de abia ce-o sa fie de acum incolo .. o sa ... mire lumea :D multumim pentru aprecieri .. |
https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport.html - Sectiunea unde veti putea afla mai multe despre anonimi.
|
...cine sunteti si voi? ce faceti voi? ne intereseaza ce faceti? :) :) NU, pt ca sunteti anonimi si asa e bine sa ramaneti si mai ales ca ceea ce faceti faceti bine si ati inceput cu DREPTUL in adevaratul sens al cuvantului...
cu toate ca am avut mici dispute cu "unii" de pe aici sper ca n-au contat si nu vreau decat sa va felicit si la mai mult in tot ceea ce faceti ! :) bravos |
felicitari anonimilor scuze pt intarziere sunt-etzi super adevaratzi va felicit ;)
|
felicitari la baieti ! numai bine si va doresc numai masini tari in club si oameni de treaba !
|
Quote:
cineva mai sus avea dreptate, ati dat un nou inteles cuvantului prieteni. |
Multumim ptr urari tuturor. Sper sa reusim sa va demonstram ca aceasta lansare nu a fost doar un foc de paie. O sa vedeti, ptr ca nu ne-am adunat ieri de pe strazi, ci majoritatea ne cunoastem de mult timp si stim ce putem sa facem. dar sa lasam faptele sa vorbeasca
PS: Acest topic este doar un comunicat. Incercati sa continuati discutiile aici: https://forum.4tuning.ro/forumdisplay.php?f=186 |
Multumim tuturor pentru aprecieri!!!
Este frumos sa vedem ca munca noastra este apreciata, iar acest lucru nu face decat sa ne ambitioneze pentru ca in viitor sa facem lucruri si mai frumoase,pentru voi. Cum a zis Ceres, acesta este un comunicat oficial. Pentru intrebari legate de club cat si pentru discutii pe aceasta tema, va invitam pe acest topic https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport/15397-anonymous-motorsport-prezentare-generala.html . |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning