Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Incredibil - Lovit de o masina CD (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15336-incredibil-lovit-masina-cd.html)

polifem 05-04-06 17:19

Re: Incredibil - Lovit de o masina CD

Da ... suna la MEDIA ... nu te lasa ... nu lasa hotii sa te fure din cauza unui orezar cu influentZa ... Suna la mai multe surse media si vezi cine te asculta ... ia-tZi martorii cu tine ... exista camera de filmat din piata victoriei ... daca reusesti sa faci rost de imaginile de acolo ... sigur a fost filmat accidentul !!!!

bafta ... shi fa SCANDAL ... nu te lasa!!!!

polifem 05-04-06 17:20

mai ales ca motocu sau cum draq il cheama... este anchetat pentru musamalizarea cazului motociclistului de acum 1 an ... o sa fie foarte bine pentru el ...

neXus 05-04-06 19:28

Te sustinem!

Cazurile astea stupide imi fac sangele sa fiarba in vene! Se justifica toate acele glume cu politai cretini. Nu renunta! Omoara-i! Ar fi cazul sa-i puna cu botul pe labe cineva, si poate o persoana hotarata + ajutorul presei va scoate adevarul la iveala, pana la urma.

PS: Mai avem mult pana sa ajungem la standardele din vest in materie de sticleti. Pana si UE spune ca justitia si coruptia sunt problemele noastre principale.

shadowro 05-04-06 19:30

Imagineaza-ti de distractie ar fi fost daca tu ai fi fost un politist cu masina personala.

cata_tm 05-04-06 20:28

io am scris ceva la semnaturile alea pt motociclistul lovit de politist. poate nu ar fi atat de grav,daca ar fi un amarat de specimen, imbrcat in albastru, dar problema e ca e plin de ei. daca nu ne ajuta, macar sa nu ne bage mai tare in cacat. asa am ajuns, sa ne vanda pentru niste muisti de chinezi? in cazul asta (desi am mai luat banuri pe altundeva, pt rasism,cica), bosquito, catelul ala care l-a omorat pe japonezu ala e cel mai destept animal din romania. faceti ca el, luati atitudine, nu asteptati sa ne-o traga toti ratatii cu 4 clase pe la spate...!!!

KGB 05-04-06 20:58

nu-mi vine sa cred. trec pe acolo in fiecare zi. el avea prioritate spre aviatorilor iar chinezu avea un mare CEDEAZA TRECEREA. mai e uneori intermitentul de la pietoni si doar asa treb sa mai opresti. dar nu are nici o leg asta cu prioritatea care trebuia sa o acorde spalacitul ala cu ochi de coropishnitza. am vazut pozele si reiese clar k a fost lovit si nu k a lovit pe cineva. frate, stau si ma gandesc k tu ai avut ghinionul sa fi victima sistemului comunist din politia romana. toata lumea stie k gaborii iau spaga, toata lumea stie k sunt corupti si nimeni nu intervine. gaborul ala ar merita sa faca puscarie pt asta. mama, imi vine sa le smulg ochii din orbite la astia care vin in tzara noatra si ne lucreaza pe noi romanii. e greu zic eu dar nu imposibil sa iesi victorios. ti-a luat si permisul... mama, eu cred k il impuscam in cap de nervi at. pe moment. frate, iti dorec multa bafta, sa-ti recuperzi masina cum era inainte de accident, carnetul si multa sanatate sotiei ! e impresionant.. multa bafta si tine-ne la curent

AR06SVF 05-04-06 21:43

In cel mai bun caz il poti infunda pe militian si sa obtii despagubiri de la statul roman; dar chinezoiu nu va pati nimic, ca asa-s regulile jocului si mai bine sacrifica un parlit de militian decat unu' cu imunitate diplomatica. Bafta !!!
Vreau sa iasa scandal mare, sa se-auda si in capatul meu de tzara (unde ma lovit o tanti in parcare, a disparut, am gasit-o a doua zi, politie, chestii si ...stupoare... tatal fetei era mare scula la militie. Deci lovitura clara la mine in aripa dreapta spate, fuga de la locul accidentului; iar eu care tocmai bagam cheia sa descui masina am iesit vinovat dupa 3 ore de intrebari stupide la politie ca ultimu' infractor).

Spark 05-04-06 22:06

deci ... atunci tzara asta chair ca ii de *** ... sau mao bine zis doar sistemu` ... in care se afla niste oameni cu nasu` foarte pe sus si care fac orice ...
dak e sa fie scandal .. sa fie unu mare ...
tare as vrea ca orezu` sa fie cumva tras la raspundere .. desi nu prea vad asta sa se intample ...
oricum .. bafta in continuare ... si numta sanatate sotziei tale
PS .. cand apare asta in JN .. articolu` .. ca neaparat vreau sa-l vad

Rudolph41 05-04-06 22:20

Foarte urat ce s-a intamplat. I se poate intampla oricaruia dintre noi. Nu o lasa balta, fa scandal, ca e dreptul tau sa depui contestatii si sa iti iei avocatul cu tine!

Bogdan_mb 05-04-06 22:41

Quote:

Originally Posted by AR06SVF
In cel mai bun caz il poti infunda pe militian si sa obtii despagubiri de la statul roman;

nui adevarat ... daca apare ca a consumat bauturi alcolice.....

AR06SVF 06-04-06 08:10

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
nui adevarat ... daca apare ca a consumat bauturi alcolice.....

Nu-i adevarat. Se poate doar constata ca militianu' nu a respectat procedura sau ca a uitat sa faca testul, ceea ce nu echivaleaza in instanta cu chinezoi beat.

MaF|OtU 06-04-06 08:42

Dupa parerea mea nu are ce sa faca, sunt prea puternici aia ca sa fie doborati la pamant. Si nu cred ca a avut vro poza exact cand s-a intamplat accidentul.
Iar daca nu o sa castigi o sa cazi rau de tot ! Sansele de a castiga sunt mari dar dovezi putine.
Oricum faci cu vrei . Bafta !

katalin1977 06-04-06 10:00

Va multumesc la toti pt sprijinul moral ! Va tin la curent cu ce se va inampla! deocamdata articolul din JN s a amanat pana la inceputul sapt viitoare pt lucrurile au luat on intorsatura brusca (cu ajutorul unui prieten - toate actele si declaratia mea au ajuns la seful depratamentului de control al ministerului de interne care a declansat deja de astazi dimineata o ancheta la sectia cu pricina si a modului in care a fost facut PV si a numeroaselor vici de procedura) sambata se incheie ancheta si o sa va tin la curent ce si cum se va inampla! Promit ca indiferent de ce va urma voi fi aici pe 4 tuning si o sa va ajut neconditionat pe toti cei care o sa aveti vreodata probleme de acest fel si nu numai! multumesc la toata lumea inca o data si sa vedem ce va urma......

Mustang 06-04-06 13:36

daca nu iese nimic ... si scoti articolul...
vreau o copie ;)
succes ;)

BabyBlue_EVO 06-04-06 17:10

succes cataline... spargei la buci shi te ajutam shi noi

All times are GMT +2. The time now is 08:05.

- Copyright 2026 4Tuning