![]() |
Re: My SXY alfa 156
tare,tare masina asta..am vazuto live de cateva ori...interioru ala ma omoara..bafta cu ea!
|
Quote:
dar te-asigur ca-mi plac oltciturile si Lanciile, deci, cut the crap mai bine spune ca ai vrut sa mai faci inca un post umil acolo, doh. get a life! |
mai baietas,cand eu am avut masina si aici nu ma refer la olcit care doar prin faptu ca are 4 roti si un volan o poti numi masina,tu stateai sub pat in picioare iar la faza cu posturile nu ma pasioneaza sa imi adun asa ceva,asa ca las-o balta
si scuze Cucotzu' pt devierea de la topic apropo faina masinutza ta,niste faruri de gta ar mai trebui |
Quote:
vai fir-as'al dracu sa fiu, oltcitul a ajuns caruta. "bai baietas" vezi cum ma mai jignesti, fie si cea mai mica jignire, se poate sanctiona si nu numai pe mine ci pe toti care au un oltcit. iti aduc oltcit de-ti da 3 cartiere diferenta, doar are 4 roti si un volan ;) |
mai baieti va rog nu va mai certati :) daca doriti puteti sa faceti un thread special unde sa va certati si sa va rezolvati treburile:) nu pe topicul lui Cocotzu` :) Multumesc de intelegere!
|
super tare alfa ta ma int si pe mine cu ce ai facut stopurile spate
|
stopurile...le-am dat jos de pe masina cu un prieten...le-am curatat bine, dupa care le-am matuit cu un smirghel fin apoi au fost aplicate doua straturi de vopsea...si doua straturi de lac...
apoi montate pe masina...toata treaba a durat vreo 2 ore... |
am citit 4 pagini si n-am prea observat tuningul...masina e frumoasa intradevar ...doar e o alfa, dar nu vad nici o modificare....aaa si inca ceva n-am prea inteles comentariu lu romi la faza cu oltcitu, sa-mi explice cineva
|
dar nu am spus nimic de tuning din cate imi aduc aminte...poate ma insel...
am "adus" cateva imbunatatiri estetice...si atat ca sunt bune...ori rele...asta e...gusturile difera... |
Quote:
|
mda...
nu zic ca nu ar merge...dar stii cum e...fiecare dupa posibilitati;) toate la timpul lor...in schimb...jante de 18" nu o sa ii pun...ma scutura si asa cu astea pe 17"...imi e de ajuns:-P |
ehee cocotule ma mir ca ai mai postat si tu ceva pe acilea ;;) da ar merge jantele acelea de GTA pe masina cred ca stii care sunt...:>
|
maine o sa am foliiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! :twisted::D:D:D
|
sa pui pozeeeeeeee!!!!!!!!!! ;;)
|
o sa fie foarte dubioasa acuma cu folii... asteptam pozele:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning