![]() |
Re: CLUBURI - cel mai frumos stand
Golfuletzu': m-am referit strict la stand, unde au fost Oltciturile lui Sasha si Dani, Mazda lui LMX, AIXu' si ZAGu' (GOD DAMN!!! SWEET E30).
|
am ai fost si renault5gt si duminica inca un BMW.... ;)
nu m`am prinsa ca vb .... doar despre stand /.... my bad :P |
Quote:
|
Anonymous cel mai frumos dar au mai fost si ceilalti totusi nu la fel de colorati :D
|
Am avut la acest salon cluburi care au incercat sa exceleze intr-o directie , tuning exterior , interior , tuning la motor !
MR-ul le-a cam imbinat pe cat s-a putut pe toate si sa nu uitam ca au fost 18 masini si 3 motociclete , sper sa nu ma acuzati de subiectivism ! P.S. : Felicitari in special LR si Anonimii precum tuturor participantilor , fara exceptie , pt ca numai noi am fost la un anumit NIVEL ! |
esti un pic subiectiv :) nu ai cum sa nu fii....
lasai pe altii sa zica asta despre stand... aici e vb despre cel mai frumos stand... nu masini/motoare... intelegi u ? ;) multumim pt aprecieri :-P |
4 Attachment(s)
Si cateva poze!!!
P.S.: Banuiesc ca masinile , motoarele si eventual fetele sunt pionii principali intr-un stand a unui salon te tuning! |
dap....dar si modul in care sunt expuse conteaza... multi au neglijat asta..
in fine...e tarziu akum pentru comentarii... tuning showul a trecut... sa speram k la anul toti au invatat cate ceva si va fi si mai spectaculos, la fel cum sa evoluat din an in an :) |
Quote:
felicitari MR ... |
8 Attachment(s)
Quote:
uitati si niste poze la Standul Anonymous Motorsport ... pentru cei ce n-au fost acolo .. in poze sunt prezentate .... celelalte piese .. gen .. regele , regina , turele , nebunii ,caii ... etc .. pionii .. nu-i mai bag .. |
MR a fost ok dar prea 'standard' pe cand anonimii au pus mai mult suflet si normal, s-a vazut.
|
normal ...ptr ca noi facem din suflet si pasiune treaba asta...si ne bucuram cand suntem apreciati ptr asta. Bravo Anonymous si SCC
|
9 Attachment(s)
pe la standul nostru nospeedlimit :rolleyes2
|
Quote:
Sincer nu faceam nici cea mai mica aluzie la sah dar , daca u asta ai inteles din tot ce am zis eu e k ! Repet 18 masini , 3 motoare care oricand ar putea participa la orce concurs de tuning exterior, interior ... sau chiar la curse !!!! Masini care au fost lucrate si prin strainatate , masini care le vezi pe strada in fiecare zi! |
Quote:
si apropo si noi am facut show la intoarcere (prieteni stiu ;) si bucurestiu stie) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning