Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   CLUBURI - cel mai frumos stand (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/15320-cluburi-frumos-stand.html)

Gabi 04-04-06 16:56

Re: CLUBURI - cel mai frumos stand

Golfuletzu': m-am referit strict la stand, unde au fost Oltciturile lui Sasha si Dani, Mazda lui LMX, AIXu' si ZAGu' (GOD DAMN!!! SWEET E30).

GolfuletzS 04-04-06 16:59

am ai fost si renault5gt si duminica inca un BMW.... ;)

nu m`am prinsa ca vb .... doar despre stand /.... my bad :P

NC 04-04-06 20:10

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
am ai fost si renault5gt si duminica inca un BMW.... ;)

nu m`am prinsa ca vb .... doar despre stand /.... my bad :P

frumos reno 5gt si facut pentru curse din cate am vazut... :D si bmw a fost super tare. Frumos NSL ;) defapt toti au adus cele mai spectaculoase masini...

gabrielglg 04-04-06 23:46

Anonymous cel mai frumos dar au mai fost si ceilalti totusi nu la fel de colorati :D

cata4 05-04-06 00:44

Am avut la acest salon cluburi care au incercat sa exceleze intr-o directie , tuning exterior , interior , tuning la motor !
MR-ul le-a cam imbinat pe cat s-a putut pe toate si sa nu uitam ca au fost 18 masini si 3 motociclete , sper sa nu ma acuzati de subiectivism !

P.S. : Felicitari in special LR si Anonimii precum tuturor participantilor , fara exceptie , pt ca numai noi am fost la un anumit NIVEL !

SpeedeR 05-04-06 00:54

esti un pic subiectiv :) nu ai cum sa nu fii....
lasai pe altii sa zica asta despre stand...
aici e vb despre cel mai frumos stand... nu masini/motoare... intelegi u ? ;)

multumim pt aprecieri :-P

cata4 05-04-06 01:01

4 Attachment(s)
Si cateva poze!!!

P.S.: Banuiesc ca masinile , motoarele si eventual fetele sunt pionii principali intr-un stand a unui salon te tuning!

SpeedeR 05-04-06 01:15

dap....dar si modul in care sunt expuse conteaza... multi au neglijat asta..
in fine...e tarziu akum pentru comentarii... tuning showul a trecut... sa speram k la anul toti au invatat cate ceva si va fi si mai spectaculos, la fel cum sa evoluat din an in an :)

EvLSant0S 05-04-06 13:36

Quote:

Originally Posted by cata4
Si cateva poze!!!

P.S.: Banuiesc ca masinile , motoarele si eventual fetele sunt pionii principali intr-un stand a unui salon te tuning!

Cand joci sah ... bagi pionii la inaintare... pe langa.. mai ai si rege , regina , nebun , cal , ture .... ;) etc ...

felicitari MR ...

EvLSant0S 05-04-06 14:58

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
mai are un pic si moare topicul , sa nu-l lasam sa se duca la fund, haideti ... fiecare club .. sa puna 2-3 poze de la stand .. sa vedem , de fapt sa vada si cei ce n-au fost cam ce au pierdut ....
va riscati ? :)

dupa cum spuneam ..

uitati si niste poze la Standul Anonymous Motorsport ... pentru cei ce n-au fost acolo ..

in poze sunt prezentate .... celelalte piese .. gen .. regele , regina , turele , nebunii ,caii ... etc ..

pionii .. nu-i mai bag ..

xpander 05-04-06 15:15

MR a fost ok dar prea 'standard' pe cand anonimii au pus mai mult suflet si normal, s-a vazut.

D_M_X 05-04-06 15:29

normal ...ptr ca noi facem din suflet si pasiune treaba asta...si ne bucuram cand suntem apreciati ptr asta. Bravo Anonymous si SCC

bodyspeed 05-04-06 21:32

9 Attachment(s)
pe la standul nostru nospeedlimit :rolleyes2

cata4 05-04-06 21:45

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Cand joci sah ... bagi pionii la inaintare... pe langa.. mai ai si rege , regina , nebun , cal , ture .... ;) etc ...

felicitari MR ...

Sincer nu faceam nici cea mai mica aluzie la sah dar , daca u asta ai inteles din tot ce am zis eu e k !
Repet 18 masini , 3 motoare care oricand ar putea participa la orce concurs de tuning exterior, interior ... sau chiar la curse !!!!
Masini care au fost lucrate si prin strainatate , masini care le vezi pe strada in fiecare zi!

bodyspeed 05-04-06 21:45

Quote:

Originally Posted by NC
@bodyspeed Insane Racers Club iti multumeste pentru aprecieri! Si eu am stat pe la voi, ca era marfa rau pe acolo...Apropo cele 2 oltcituri(dani si sasha) sau intalnit cu noi pe drum, noi deja faceam show pe drum. Bafta si ne vedem la urmatorul eveniment sa stam la o cola. ;)

P.S: toate cluburile au fost la inaltime!!!

am fost si eu in masina lui dany
si apropo si noi am facut show la intoarcere (prieteni stiu ;) si bucurestiu stie)

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning