![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
5 Attachment(s)
Din pacate am amanat proiectu cu jantele deoarece a venit iar frigu si in plus o sa le schimb deci nu are rost.
In lipsa de update-uri la masina pun niste poze si cu interioru care in mare parte va ramane neschimbat poate doar schimbatoru va fi schimbat si mai mult pe partea audio |
cat de tare e a 3a poza. vezi ca ti-am furat-o :D
interiorul masinii arata foarte bine, schimbatorul ar da bine unul de gti iluminat, dar se gasesc foarte greu alea |
poza a 3-a e facuta de prietena in drum spre severin dar mi-a placut ca e golf:lol:.
da ai dreptate dar dupa ce ca se gasesc foarte greu si atunci cand se gasesc au niste preturi au au. eu m-as multumii si cu niste poxilina si un schimbator cu husa din piele de golf4/passat |
sa stii! eu am optat pentru unul de tiuningi dar ala de g4 cred ca ar da mai bine :-?
|
Frumoasa masina...
De unde din GJ ai luat-o? Mi se par numerele cunoscute! |
De undeva de pe langa tg jiu asa tin minte.omul a venit la mine in severin sa facem schimbul deci nu stiu sigur.
|
Asta seara am observat ca nu mai pot deschide masina bag cheia si se invarte in gol ba mai mult iese butucu afara.
In primu rand stie careva cum pot deschide masina? mentionez ca pe partea dreapta nu merge yala deoarece cred ca e imbacsita. In al doilea rand am citit ca cica s-ar putea sa se fi rupt o tija e adevarat? |
mi s-a intamplat si mie, dar eu macar pot sa intru prin dreapta :D
butucul are un fel de carlig inauntru care e dintr-un material foarte prost. ce iti recomand e sa te duci la strung sa iti faca alta dintr-un material ceva mai dur. mie mi s-a rupt deja de 2 ori. acum nu ma mai chinui sa o iau originala, ma duc direct la strung cand ajung acasa si imi fac alta. poti sa intri prin portbagaj daca nici usa din dreapta nu poti sa o desfaci. rabatezi scaunele si te tarasti in masina. :???: alta solutie nu prea ai |
maine o sa fie o zi haioasa sa vezi ce ma mai tarasc si desfac la masina de o sa zica vecini ca o fur:lol::lol:
|
Quote:
|
Salutare, frumoasa masina, trebuie sa ne intalnim in Timisoara sa vorbim mai multe despre masinutele noastre, tot un golf 3 1.8 GT am si eu, cand terminam sesiunea daca vrei ne intalnim.:D apropo la ce facultate esti?
|
dap o sa ne intalnim mai mult ca sigur. eu is la poli la telecomunicatii
|
arata bine masina mai ales interiorul cu scaunele alea :X unde imi gasesc si eu oare :( ?
|
mi-a trebuit mie sa umblu la a mea pe la inchidere pe acolo si n-am fost atent si am rupt o tija din aia, insa se poate reface usor dintr-un electrod sau o sarma mai groasa de 3 sau de 4mm supusa la un capat ca sa fie mai lata cum e tija aia originala si facut carlig la celalalt capat, si scapi ieftin si rapid :D fara mesteri cu strunguri si cu din astea.. na.. vezi tu ce faci.. zi-ne si noua.
bafta! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2026 4Tuning