![]() |
Re: Soferu' de Audi din Spania
40.000 nui nici ala nou la man 2 bineanteles sa facut de kako mai ales aia care an cunosc o sa rada de el o sa mi pun zi eu clinica bizoniblistica
|
http://*************/index.php?showtopic=132&st=20 aici un alt film
|
la citroen e clima bi - zonala .. nici decum bizonica .. bizon e el .. ca e analfabet ;)
|
Quote:
Ca sa nu mai vorbesc despre varful de gama , benzinarul de 4.2 quattro, care costa nu mai putin de 51000 euro fara taxe. Nu mai spune vorbe omule,daca nu cunosti |
Quote:
bizonica, auzi la el ! |
eu am o clima .. dar nu`i bizonica .. e monozonica ;)
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/results?searc...&search=Search Sa umplut netu de tarani :mrgreen: salutari deaci din Moldova.:hahano:
|
Quote:
|
Ce m-as rade sa fie din Bucuresti... Cred ca as muri de ras.In fine.Asta nu e important.NU stiti de unde imi cumpar si eu niste bizoni de astia, sa imi pun clima in dacie? Mare tampit/cretin/dobitoc/analfabet/etc/etc/etc mai este capsunaru' nostru
|
Oricum e patetica situatia lui.Adica ajungi sa faci un banutz....aberezi un pic...da nu ai in jur nici un prieten sa imparti bucuria.Eu daca mi-as lua masina, mi-ar lua cateva zile sa-i plimb pe toti.Dar asta e.Pleci in afara, faci bani, dar cu cine sa imparti bucuria???Cu nimeni...ajungi sa aberezi.Si daca ai si un creier cat o nuca...ajungi unde a ajuns omu nostru.
|
uite asa isi fac straini cunostintele despre romania ....
|
dar totusi : the video has been removed by user :D
|
cica este o parodie cu o masina desenata pe hartie si usa decupata princ are iese un papagal... are cineva idee unde este ? :lol:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning