![]() |
Re: SAAB Vs VOLVO
Quote:
|
Quote:
|
Oricum SAAB 9-5 mi se mare peste S80 sincer.
Ca model la Volvo imi place XC90`u , S70`u Modelu din 97-98-99 si S40`u tot din acelasi an .. cam atat. Intrebare, eu cum pot sa cresc presiunea din turbina ? si unde pot vedea ce model de turbina are motoru meu ? scrie Garett pe ea si atat nu prea am acces sa vad mai mult... COd mOtor B202R 204Hp |
Quote:
|
Quote:
|
ma refer la cel care este pe strazi ... in comparatie cu S80`u care este pe strazi... SI 9-5`u are o varsta dar si S80`u are .. si sincer mi se pare ca S80`u are un aspect mai batran decat 9-5`u :)
Ieri era VOLVO in frunte la vot.. acuma SAAB`u .. e Neck and Neck |
Quote:
dap...sunt neck to neck...dar din punctul meu de vedere doar pt ca volvo au un marketing net superior saab-ului...iar persoanele care au avut curiozitatea sa mearga cu ambele masini...ba chiar mai mult sa fie posesori ale ambelor marci...stiu cu siguranta raspunsul corect :P PS: ask a swedish :D |
Quote:
...de ce se vānd atātea E46 echipate cu cel mai mic motor Diesel posibil și aproape toate negre sau bleumarin?... ...de ce se vānd atātea SUVuri, multe chiar fără 4x4, cānd un sedan sport e mai ieftin, manevrabil și performant?... ...de ce se caută pentru restaurare sau modificare Ursulețul, iar Saab 900 Turbo au ajuns toate la REMAT?... ...de ce culoarea de tricou cea mai căutată de un cocalar e roz?... ...cu ce e mai bună o chinezărie de tarabă pe care scrie Rolex față de un Axcent adevărat?... Foarte probabil īntr-o lume de cumpărători cocalari e un păcat grav să ieși din turmă, iar bietul păcătos trebuie exorcizat prin stropirea cu bere sfințită :D ~Nautilus |
Quote:
|
Din pacate, se pare ca n-o sa mai avem ce compara. Afacerea Koenigsegg a cazut, iar Saab e cu ambele picioare in groapa. Singura scapare poate veni de la chinezii de la BAIC, sau de la producatorii anterior interesati de Saab, adica Renault, Fiat, Magna, VAG.
|
Cred ca mai bine l-ar lua chinezii, din cate stiu au devenit cea mai mare piata auto din lume.
|
Conform datelor ce circula pe net, BAIC are ambitia sa devina cel mai mare producator la nivel mondial, in urmatorii 20 de ani.
|
Ar fi pacat sa dea faliment, mare pacat. Poate o sa ii vedem sub aripa VAG desi asta ar fi un fel de worst case scenario pentru ionut cu siguranta :D.
|
Cat timp n-o sa aiba leduri si climatizare de Audi, pt mine ar fi totul in regula:)
|
Bine ar mai fi fost daca s-ar fi unit Volvo cu Saab dar nah ...
Offtopic . Era un episod din South Park ( daca va uitati la ele ) cand Cartman era innebunit pt ca Chineese People are going to take over everything :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning