![]() |
Re: Cine A Construit Piramidele?
Quote:
|
Piramidele au fost construite foarte usor ... pt ca pe vremea aceea erau la moda cheaturile ... ba isi punea unu pt viata infinita daca murea.. ba altu sa aibe puterea lui handrapulea si marimea lui lonvingulea si tot asa;)
|
Quote:
|
daca putea sa vada si prin zidurile piramidei era perfect ...adik dupa ce le construiau ...nu aveau nevoie de usi ...vedeau prin ;)
|
Prin raze X :)
|
Nuop .. pt asta le trebuia un patch special.. un update... dar putini aveau asa ceva... ceva de genu .. update de la windows 98 la windows xp .. dar cam cum toti inca se chinuiau sa treaca de la MS-DOS la Windows 3.1 mai era... insa piramidele erau cu deschidere centralizata si automata.. iar telecomanda era ceva de genu Hali Baba Salamalecu Open SeSami Mancatzash zisez eu;)
|
Quote:
|
terminati buey :)
|
Mai stiintific de atat nu ne putem gandi sil , serios:):):)
|
asta inseamna ca singura noastra solutie sa fie columbo ? :)
oare el poate afla misterul si de aici ?> interesanta idee sa il suna-m ! :D |
Pai , ori el ori serviciile secrete , cineva tot trebuie sa stie
|
l-am sunat ...nu stie ...:( a spus ca este prea batran sa mai ia un caz si asa nu ii prieste praful excesiv care este acolo ...dar acuma serios vorbind ...
exista persoane care stiu ...putine ...dar se stie ....si se ascunde ...ca de altfel multe alte lucruri ... si chestia asta nu este corecta |
de ce ne sunt ascunse unele lucruri?cum ar fi sa afle toata lumea ca extraterestrii au facut piramidele?cum ar fi sa afle ca Zeus, Afrodita, Hera, etc...erau extraterestrii?cum ar fi sa se anunte public ca Dumnezeu a fost un extraterestru, si ca planeta Pamant e un experiment pentru extraterestrii?
s-ar crea haos, probleme multe, asa ca e mai bine sa se stie una si buna...chiar daca nu e adevarata. :) |
ia gandestete la alt lucru ..acest fapt cu lucruri ascunse si teorii ale conspiratiei nu il spunem chiar noi ...o tara bananiera la margine de pamant ..multa lume o vehiculeaza ...dar ....degeaba....dar se afla ...sper ...si mai sper ca si curand ...:)
si nu cred ca s-ar crea haos ...poate se baga totul ce se vindea prin magazine la reduceri ;)) poate si masinile :D ...poate si armele :)) |
Se face sil Rambo:) ... cu 4 pistoale in buzunare , o sabie in teaca:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning