![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
imi place mult ursuletu` tau,se vede ca ai lucrat ceva vreme la el de arata asa bine acum.poate ar trebui sa te gandesti la niste jante,cand vei face rost de bani si e cam gata.
Tot respectu pentru ceea ce faci. |
Quote:
|
16 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze din timpu lucrari......sunt si poze mai recente dar marea parte sunt din timpu lucrari ..aaa si cesu cu //M-3 e cel mai frumos ...mai ales ca se aprinde albastru :d.....si litrometru nu avea ca avea pompa mecanica dar punandui pompa electrica si 2 injectoare asistate electric a primit si litrometru ....:D:D....astept pareri :D..... |
Omule incearca sa scrii mai corect ca e un chin sa citesc ce scrii ...
Ahh si mor cand ii aud pe tipii cu "ursuletz" frate e urs !!! nu ursuletz , nu ursulache ssmd , nu mai folositi diminutive ca parca il strangeti de coaie . Asa , lasand critica la o parte , imi place cum a iesit masina , sa ai parte de ea in continuare . Acuma vazui ca vrei sa ii cumperi si slickuri ... pot sa te intreb pentru ce ???? adica ai asa de multi cai putere incat nu sta masina dreapta ? Sper ca sti cam care e durata de viata a unui slick ..... |
Quote:
|
2 sezoane ???? mai degraba 200km ;)
|
cred ca o viata intreaga.......la 86 de cai....:)
chiar ma gandeam sa pun si eu la diesel-ul meu....nu mai ma inteleg cu el...:)))) mai bine cauta gume de iarna ca vine sezonu.... |
Pun pariu ca omul confunda slickurile cu, cauciucurile cu "balon" mic :d Bafta
|
da , probabil le confunda cu cele streched ....
jakale ce zici boss , e bestie dieselu ala aaa ? |
Probabil pt look sau pur si simplu i s-a parut o idee buna sau pur si simplu ca i s-a pus pata :) Sigur vi s-a intamplat si voua cu cate ceva, degeaba sunteti rautaciosi :)
albatros, ai avut vreodata sentimentul ca iti vine sa iti bagi picoarele cat stateai cu masina dezmembrata asa? Stiu si eu cum e sa scoti tot din masina si cateodata parca nu mai faci fata... si eu m-am bagat doar la interior si portbagaj (pt antifonat), nu si la motor... Nu era oare o idee buna sa o si antifonezi in plus fata de ce aveai original sau ai facut deja asta? :) Eu te mai felicit inca o data ca ai reusit sa faci o masinuta exact cum ai vrut! Imi plac detaliile mie, cum e de exemplul ceasul de ai zis tu :) |
Quote:
o avevarata bestie.......la consum;) |
un slick , pe langa faptul ca e foarte scump ... mai are si o durata de viata a dracului de scurta ;) am mers cu un tovaras de la craiova la pitesti cu slickuri si deja se tocise jumatate de floare ... asa ca daca nu ai un motiv bun sa pui slick ... ori esti incredibil de bogat ori scuze ca zic ... extrem de prost !
iar legat de dezmembrarea masinii .. ursul meu are 6 luni de cand lucrez la el , a fost chel chel nu am avut nimic nici motor decat caroseria cheala si abia acum incepe sa redevina masina , e adevarat ca ai si momente in care iti bagi **** in ea de masina , dar si momente in care te simti bine bine cand vezi cum prinde din nou contur ....... |
Unele sunt si idei ce vin asa din senin (si aici repet din nou, fiecaruia dintre noi ii rasare cate cate o idee ceva uneori), acum ca au venit si impresiile legate de slick-uri sigur va pune in balanta si decide. Eu sincer habar nu aveam atatea despre slick-uri, e prima data cand ma gandesc la ele mai mult de 30 de sec.
Si legat de lucru mare dreptate ai, Cata. Si cel mai nasol e cand lucrezi singur asa e? :) *scuze de offtopic! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning