![]() |
Re: [VAND] BMW 320-E30
nu se poate....deci 400 de eruo si inka nu sa dat :)) hai k asta e tare vorba ta e la pret de jante :)).. ia zi ku fundatia kum se rezolva k am eu vreo 400 de euroi si nu am ce face ku ei
|
deci sa mor zici ca e blestemata masina asta..am noroc numa de clienti din aia de sa nu ii vezi nici in poze...
deci va rog care veniti sa vedeti masina nu va asteptati ca masina asta sa fie impecabila,sa consume 5% sa aiba asigurare,itp,rovigneta si un plin de benzina... dupa cum am spus am mai apucat sa ii fac doar ITP...de restul se rezolva la orice colt de strada(asigurarea). marty88 intra pe mess si vb mai multe acolo " iliecozmi_d " INCA DE VANZAREEE!! |
Dezmembreaza ca o dai mai repede si iti scoti mai mult de 400 de euro...;)
|
nu am scule sa ma apuc sa o dezmembrez + de asta nu mi-e prea la indemana fan curieru'...
deci cine vrea poate sa o ia sa o faca cum vrea sau sa o dezmembreze...masina merge pe roti,se poate circula cu ea,mai trebuie doar asigurare,rovigneta si benzina ;) daca 400 euro ii mult atunci nush ce sa mai zic...deja is in pierdere cu ea,dar si asa nu vrea sa o ia lumea...asta e .. |
l-as lua eu sa ma distrez cu el dar criza asta...
|
poti sa vii sa il vezi si sa il iei cand vrei...
inca e la mine... clienti neseriosi pana acuma:( |
ofer 15 milioane adica 350 de euro si 50 ron
|
inca valabil 400 euro!!!
|
am vb la tel si ma tot bate gandul sa ma urc in tren acum ma mai gandesc sa vad poate gasesc o alta solitie sau cine stie oricum daca ma razgandesct iti dau un tel
|
masina s-a vandut :)
|
de unde stii ?eu acum am vb cu omul si a zis ca inca este valabil ?
o cumperi u ? |
ia mai vorbeste odata :) bafta
|
Ai vazut cum ai pierdut ursul daca te desparti greu de bani.
|
INCA VALABIL...inca nu a venit nimeni dupa masina !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning