![]() |
Re: Machete in lucru - VENOX
1 Attachment(s)
Pana atunci, va prezint urmatorul proiect!
Jaguar XK Coupe Welly Model Kit 1/24 |
Ti-a iesit fain ferrari-ul, felicitari! Este prima macheta tunata? Ce vrei sa-i faci jaguar-ului?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Hopa un model de la welly Jaguar XK Coupe 1/24 am vrut sa iau si eu acu cateva zile era interesant,fix aceasi culoare era si asta si tot asa de montat dar l-am abandonat pe raft :D hai sa vedem ce si cum se va intampla cu el
Spor la treaba |
Nu mi se pare coaja de porocala, cel putin in prima poza nu e sigur.
|
Quote:
Quote:
|
La jaguar parerea mea ca ar merge o culoare neagra si ceva finut facut pe el nu prea exagerat si mai mult insistat cu interior`u si motor`u.
Oare cum ar da pe el negru mat cu o dunga alba pe mijloc finuta nu lata cat pumnu :)) |
Oricum,jaguarul tau o sa aiba un frate :lol: Acu' il impachetez
|
Quote:
Quote:
|
Dap la jaguar nu prea ai ce modifica . Eventual , la grila ceva modificari , o folie , un eleron micut , nu stiu unde are motorul dar am impresia ca in fata , eventual niste prize de aer pe capota tot asa ceva facut cu stil ... ti-am dat ceva ideei ...
|
Mi-am gasit inspiratia pentru proiectul asta. O sa vedeti pe parcurs ce si cum :D
|
E bine atunci ... asteptam ! Spor la treaba
|
La jaguar ar merge un negru mat (folii totot) jante etc, ala de la mine vb (ca asta nou nu merita stricat,decat alte jante (ceva putin mai mari,poate mai diferite)
ma rog,vezi tu ce faci, bafta |
ai facut ceva la jaguar?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:03. |
- Copyright 2026 4Tuning