![]() |
Re: AJUTOR VW golf 5
Dl. turbojack am si eu G5 1.9 si am avut acceasi problema ; eu am zis care a fost cauza la mine. Din cate stiu pompa de motorina din rez nu functioneaza permanent.. dar in fine
@codico uite aici un link oarecum folositor |
Turbojack - chiar daca bujiile functioneaza la 5V sau orice alta tensiune daca ii iei capisonu(fisa) de pe ea - nu va mai da scanteie. Asta e o regula batuta in cuie nu stiam ca arcul electric e asa de puternic incat chiar si cand iei mufa de la fisa sa mai faca contact.
|
Scanteie la Diesel ? cred ca in topicul asta sunt mai mult aberatii decat sfaruri utile. Ca sa intelegeti si voi...masina este un Golf V 1.9 TDI.
|
Darkshadow - da si dieselu are scanteie - altfel la ce mai trebuie bujie? Logic aprinderea se face prin comprimare - bujia incalzeste (iar daca bujia nu incalzeste atuncea cilindrul acela nu mai efectueaza lucrul mecanic necesar) - deci bujia incandescenta nu da scanteie exact ca la benzinar dar ajuta la incalzirea camerei de ardere pt formarea combustiei a motorinii).
|
baieti din ce vad nu mai am probleme cu masina,din ce am discutat cu prieteni si mecanici tind sa cred ca era o problema electrica .. din calculatorul masini.. pana acum nu am avut probleme cu ea.. oricum va multumesc tare mult pentru ajutor.
|
Quote:
|
Am mai zis odata in topicul asta despre treaba asta. Chiar vazusem ca postase cineva intr-un topic niste aplicatii in PowerPoint despre functionarea motoarelor, si Diesel si Otto(benzina). E chiar o idee buna si merita studiate putin.
Acum, sa fiu si ontopic : Codi, ma bucur ca ai rezolvat si sper sa te bucuri de masina. |
o problema buna este releul pompei de motorina sau un fir rupt sub baterie.incearca sa schimbi releul dak nu cauta firul.in cele din urma se va rupe de tot
|
da e bn sa incerci si pompa de motorina la golf5 si passat se strica f repede
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning