![]() |
E o singura problema, trebuie stantate si vopsite. Cred ca iese mult mai scump decat cu cele din poliplan
|
As vrea si yo un tricou XXL , stiker , si numar .....
|
vreau sa devin membru.. am o masina.. intrati sa vedeti
3 Attachment(s)
salut baieti.. o sa intru si eu in aceast club.. cu un oltcit.. nu radeti... vreau sa castig ceva cu cel mai marfa oltcit din romania.. umflat cu fibra. Jante ats.. evacuare dubla 2 tobe carbon finale. turbo si intercoler. grup scurt in cutie. super interior. cas cu dvd. statie magnat. woofer. si multe boxe.. cine vrea poze cu ea.. nu e terminata inca. dar e cam la jumate..:D cineva2002ro pe mess.. bafta baieti.. poate ne vedem pe la vreo cursa
|
Te asteptam cu cea mai mare placere. In club poti sa intrii fara nici o problema. Dar te rog sa imi dai mai multe date.
pe Yahoo MSN [email protected] sau MSN [email protected] Daca vrei spune-ne si de unde esti. RESPEKT |
si eu vreau xxl stiker si numar
|
vreau si eu :D
|
Sal Holy. Ce le faci?
|
sal
as dori si eu un tricou.. cea mai mare marime:D ;)) xxxl .. si numar.. si sticker... sunt din bucuresti... la ce adresa tre sa trimit banii..? contact me pe Pm pls..
|
Banii vor fi depusi intr-un cont cred. Astept sa ajunga Alex astazi in Iasi si vom stabili exact cum procedam ;)
|
Asteptam raspuns cu sufletul la gura
|
si yo astept :wink: poate puneti si o poza cu tricou :lol:
|
salutare
am ajuns in iasi azi 14.07.2005 maine ma duc sa dau comanda cate bucati sunt? lamisto ai facut o lista?
poate facem o intalnire zilele astea. |
ma vreau si eu un tricou marimea xxxl ca sunt la categoria grea, un stiker si un nr plz!
|
ar trebui ca cineva sa faca o lista, statiu sa numar yo si sa mai intrebati odata masurile 8)
primim tricourile pana la cursa din august speram sa primim si un stiker cu crazy dryvers but free :lol: :lol: :lol si numerele vreau mai multe detalii vor fi free sau cat vor costa sa ma pregatesc din timp :wink: |
in cateva ore fac lista.. tineti aproape ;)
:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning