![]() |
Re: fotografiile mele - rommel
7 Attachment(s)
|
Misto sesiunea cu Trabi chiar reusite
|
4 Attachment(s)
|
6 Attachment(s)
|
Quote:
Iar fabia aceea e probabil cea mai frumoasa skoda pe care am vazut-o. Si pozele sunt pe masura, desi parca mi-ar fi placut macar ceva mai mult dinamism, mai multa miscare, mai multe elemente in cateva din poze. |
Multumesc frumos si tin cont de sfaturile tale ;).
|
1 Attachment(s)
ai ars rosu la toate, probabil de la balansul pe alb , posibil si de la pst procesare, invata-te sa verifici histograma dupa ce tragi si cand procesezi
|
incearca sa nu mai pui fetele in pozitii ciudate ...
|
3 Attachment(s)
Multam pentru sugestii si sfaturi. O sa tin cont de ele.
Attachment 1424282Attachment 1424283Attachment 1424284 mai multe: Premiera in Romania: Rat Style VW Golf 2 GT by Vlad |
8 Attachment(s)
|
A 5-a, a 6-a si a 7-a imi plac. In special 6 care pare destul de ilustrativa, ca mesaj.
Prima - neinteresanta , a doua te forteaza sa privesti in centru unde te pierzi pana la urma ca nu stii la ce sa te uiti....a 3-a - omul nu e in focus (fata lui), 4 - faina dar miscata, ultima- ai in focus duba albastra, masina si soferul nefiind clare iar linia boltii te duce cu privirea afara din cadru. |
Multam pentru rabdarea de a analiza toate pozele, cu mentiunea ca primele doua sunt rupte din context, de aici si lipsa unui mesaj clar. Cand va fi gata galeria oficiala, va fi si "contextul" :).
Inca o data merci. |
Bravo ! chiar imi place setul cu RAT !!
foarte elegante pozele :) |
3 Attachment(s)
Multam' Tim, nimic de obiectat ? :)
Attachment 1426880Attachment 1426881Attachment 1426882 Mai multe aici: Visul unei nopti de iarna: Golf 4 by Tudor |
Quote:
Macar ai ''marcat'' cu Golful RAT bv |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning