![]() |
Re: E36 - 2.0i coupe BLACK
astea da.nu oem-urile alea.sa ma cac pe ele.astea as ce trebe.prietene de acum incolo sa auzi horcaiala la aripi et 20 9,5 :o:o:o
|
Quote:
|
koxxxx... nu stiu daca o sa frece .. ca aripiile pe spate sunt ca la e46.. daca-ti mai aduci aminte... :lol: dar nui problema ca am un prieten ce are o rola fermecata.. am auzit ca face minunii.. poate ma scapa de horcaiala.. :D :D
skillz... 10x bro' pt ajutor .. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
foarte tari rotile ...again, pacat de proprietar :lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
.. mersi de poze, parerea mea ca 215/40 = 225/35
oricum vreau "so dau de pamant.." asa ca incerc prima data 225/35 .. gumele sunt yokohama A520 .. LE: bmwaldo ... cred ca ai o fantezie neindeplinita de te legi atat de mine.. :lol: o poza pt. tine si o poza cu gumele.. |
O sa iasa frumoasa ! Mail ales cu rotile astea care-s belea. Succes incontinuare.
|
mersi frumos :D
|
Quote:
aici ai dreptate ...... cicalaca cichiceaaaaaa |
sanchii mha,"lasa 2 urme pe asphalt"?:lol:
daca toate e bune si frumoase facem treaba buna :lol: da mha mai traiesc :P:))) |
Quote:
|
prietene ce se intampla???!!!! nimic cu rotile alea?pe cand le arunci sus???
|
* lau ... te-au luat extraterestrii ???
da, momentan lasa 3 urme.. ca trag roata de rezerva dupa mine .. nu stiu, momentan jantele sunt la facut.. o sa-i mai dau eu un tel de control sa vad ce se`ntampla.. prima data sa termin cu "tehnicu'" si dupaia ne ocupam de estetic 8) |
asteptam sa vina harge-urile pe ea :D ..o sa iasa ceva grav rau ;) sunt convins de asta .... ( skillzu-le ..cum sunt ma hartge-urile? .:lol: hahahah )
multa bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning