Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi! (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/15043-vreau-modific-rm-putin-tunez-exterior-astept-idei-sfaturi.html)

edy77_driver 14-04-06 06:13

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

ok..mersi mult.poate am noroc

Cozmax 14-04-06 08:45

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD
Sa sti ca m-am interesat de fr de mana ptr RM.Am aflat ca exista doua sisteme:unul prost cu o tablita si unul ceva mai bun cu un arc ce permitea revenirea placutelor dupa lasarea franei de mana.Acesta din urma costa in jur de 80 RON in cazul in care mai poate fi gasit pe undeva;laPloiesti ultimul nou noutz sa vandut acum 2 sapt.Oricum ma mai interesez,poti conta pe asta!

Reply in prostie...poti sa scri o singura data daca ai chef de ceva de zis...
Poti sa scri multe cuvinte intr-un reply :)

Multumeste-te ca nu ti-am bagat aici toate Reply'urile

COJONES2GOOD 14-04-06 22:30

:???:
Quote:

Originally Posted by Cozmax
Reply in prostie...poti sa scri o singura data daca ai chef de ceva de zis...
Poti sa scri multe cuvinte intr-un reply :)

Multumeste-te ca nu ti-am bagat aici toate Reply'urile

nu prea inteleg care-i treaba prietene;fi mai explicit!

Cozmax 15-04-06 09:34

Quote:

:???:
nu prea inteleg care-i treaba prietene;fi mai explicit!

Poate unii nu vor sa mai posteze pe aici din cauza ta ca postezi
tu in prostie...

COJONES2GOOD 15-04-06 14:35

si tot nu inteleg care-i pb ta in ideea ca poti sa explici si frumos fara sa fi asa flegmatic;dupa cum poate observi m-am inregistrat de curand asa ca las-o mai usor!

peter 24-04-06 08:50

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

scuze ca intreb..dar cat ai dat pe masina ?

Cozmax 25-04-06 19:11

Quote:

si tot nu inteleg care-i pb ta in ideea ca poti sa explici si frumos fara sa fi asa flegmatic;dupa cum poate observi m-am inregistrat de curand asa ca las-o mai usor!

k te voi lasa...

ti-ai ai facut ceva la masina?
last edit by bodyspeed ...fara offtopic alta data

mike20 27-04-06 19:39

dc nu incerci sa pui cauciucuri cu talon ma mic? pe 60 de ex...70 e cam inalt...

bodyspeed 27-04-06 19:46

Quote:

Originally Posted by edy77_driver
cateva poze cu bordul

imi place a iesit bine bordu..
si eu il am in lucru....vreau sa iasa super ;)

edy77_driver 28-04-06 08:30

pentru mike 20 .....am vrut pe 70 pentru ca asa..fiind ma inalta ai da un aer de indrazneala..nu stiu imi pare masina mult mai mare...mai grea...asta e placerea mea...masinile grele..mari...si sincer....gropile care sunt la mine in medeea sunt numai bune pentru garda care o are acum.

salutari bodyspeed...cam greu mai scoate omu ceva fraza de la tine....bordu...2 zile am muncit la el si inca nu e montat...dar cred ca o sa il mai fac si sub alta forma...nu stiu sa vad...totusi nu a iesit cum vroiam eu.

edy77_driver 05-05-06 22:35

salutari tuturor
Au cam trecut ceva saptamani de cind nu am mai facut nimik la masina si nici nu prea am mai aratat mare lucru...dar cum am mai zis...inainte fac si apoi arat.
maine pregatesc bolidu pentru vopsit si duminica il vopsesc...o sa il vedeti altfel decit pina acum....am mai luat cite ceva la el in limita posibilitatilor financiare.deci....duminica o sa pun poze cu masina la exterior deocamdata si saptamana viitoare la interior.

bodyspeed 26-05-06 21:34

hai man cu pozele .......:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
n-ai terminat de vopsit:rolleyes2

edy77_driver 28-05-06 05:14

salve fratilor
spre rusinea mea nici acum nu am vopsit masina pentru ca nu e vopsitorul liber si la altu nu ma duc ca ma sewaca de bani.in rest ce sa zic...sunt cam dezamagit putin si nu cred ca voi pune poze cu ea pina nu iau un spoiler bun pe fata...am luat unu si vine ca dracu...nu e de oltcit...e de nova si asa ceva nu pun pe net.daca mie nu imi place la altii nici atit.

bodyspeed .... cind o termin te sun si iti zic sa intri sa o vezi...tu o sa fii primul care o vede.:))

bafta tuturor.

bodyspeed 28-05-06 09:43

Quote:

Originally Posted by edy77_driver
...sunt cam dezamagit putin si nu cred ca voi pune poze cu ea pina nu iau un spoiler bun pe fata...am luat unu si vine ca dracu...nu e de oltcit...e de nova si asa ceva nu pun pe net.daca mie nu imi place la altii nici atit.

bodyspeed .... cind o termin te sun si iti zic sa intri sa o vezi...tu o sa fii primul care o vede.:)

bafta tuturor.

mersi mersi ....abia astept sa o vad ..sa vedem ce va iesi.... bafta multa....

NightClubRacer 28-05-06 12:19

eu zic ca va iesi ceva super, pana acum imi place cum ai lucrat. lent, dar cu cap. ;) bafta si astept so vad vopsita! ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning