![]() |
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!
ok..mersi mult.poate am noroc
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!
Quote:
Reply in prostie...poti sa scri o singura data daca ai chef de ceva de zis... Poti sa scri multe cuvinte intr-un reply :) Multumeste-te ca nu ti-am bagat aici toate Reply'urile |
:???:
Quote:
|
Quote:
Poate unii nu vor sa mai posteze pe aici din cauza ta ca postezi tu in prostie... |
si tot nu inteleg care-i pb ta in ideea ca poti sa explici si frumos fara sa fi asa flegmatic;dupa cum poate observi m-am inregistrat de curand asa ca las-o mai usor!
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
scuze ca intreb..dar cat ai dat pe masina ?
|
Quote:
k te voi lasa... ti-ai ai facut ceva la masina? last edit by bodyspeed ...fara offtopic alta data |
dc nu incerci sa pui cauciucuri cu talon ma mic? pe 60 de ex...70 e cam inalt...
|
Quote:
si eu il am in lucru....vreau sa iasa super ;) |
pentru mike 20 .....am vrut pe 70 pentru ca asa..fiind ma inalta ai da un aer de indrazneala..nu stiu imi pare masina mult mai mare...mai grea...asta e placerea mea...masinile grele..mari...si sincer....gropile care sunt la mine in medeea sunt numai bune pentru garda care o are acum.
salutari bodyspeed...cam greu mai scoate omu ceva fraza de la tine....bordu...2 zile am muncit la el si inca nu e montat...dar cred ca o sa il mai fac si sub alta forma...nu stiu sa vad...totusi nu a iesit cum vroiam eu. |
salutari tuturor
Au cam trecut ceva saptamani de cind nu am mai facut nimik la masina si nici nu prea am mai aratat mare lucru...dar cum am mai zis...inainte fac si apoi arat. maine pregatesc bolidu pentru vopsit si duminica il vopsesc...o sa il vedeti altfel decit pina acum....am mai luat cite ceva la el in limita posibilitatilor financiare.deci....duminica o sa pun poze cu masina la exterior deocamdata si saptamana viitoare la interior. |
hai man cu pozele .......:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
n-ai terminat de vopsit:rolleyes2 |
salve fratilor
spre rusinea mea nici acum nu am vopsit masina pentru ca nu e vopsitorul liber si la altu nu ma duc ca ma sewaca de bani.in rest ce sa zic...sunt cam dezamagit putin si nu cred ca voi pune poze cu ea pina nu iau un spoiler bun pe fata...am luat unu si vine ca dracu...nu e de oltcit...e de nova si asa ceva nu pun pe net.daca mie nu imi place la altii nici atit. bodyspeed .... cind o termin te sun si iti zic sa intri sa o vezi...tu o sa fii primul care o vede.:)) bafta tuturor. |
Quote:
|
eu zic ca va iesi ceva super, pana acum imi place cum ai lucrat. lent, dar cu cap. ;) bafta si astept so vad vopsita! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning