![]() |
Re: s13 ca18det...
Quote:
in rest, masian e f ascultatoare, doar ca nu prea vrea sa mearga in linie dreapta...ii place doar pe lateral....asta si faptul ca imi trebuie bielete de directie noi....in rest, masina e gata, si astept sa se dea startul la camp de drift...la care sper sa perticip la toate etapele... |
Razvane am fost la taxidrift cu tine la SUCEAVA si cu BMW-ul dar si cu nissan-ul :D imi place foarte mult cum te dedici acestui sport si chiar cred k esti un TALENT !!! Astept ca la urmatorul event sa vii din nou la SUCEAVA dar de data asta sper sa nu se intample ca data trecuta cand nu v-au lasat sa participati(stii la cine ma refer) si sa NU vii iarasi fara masina !!! Masina e de nota 10 :D
BAFTA in contiuare !!! |
Spor la treburi cu SX-ul si te asteptam la Neamt la teste impreuna cu surioara de aici:)
|
interesant proiectul. bafta in continuare
|
https://www.youtube.com/watch?v=BvweoDZI_uI - vremuri calde :)
|
da, vremuri calde, cand masina abia mergea.....dar acum e alta treaba....
multam baieti pt aprecieri...sper sa ne vedem la cat mai multe eventuri si sa ne "simtem" bine |
sper sa reusesti toate modificarile masini!!si sa te vedem si la pitesti cand se org demonstratii de drift
|
Quote:
Am vazut pe pagina principala 4t masina ta acolo si am remarcat fotografia facuta de mine;) Ma bucur ca am reusit sa ajung macar la o performanta ca asta. Sa apara o poza de a mea pe 4t. Succes in continuare cu masina si te asteptam si pe la BT ca vrem sa organizam ceva la vara. |
dupa cum am mai spus, sper sa ajung la cat mai multe evenimente din tara....si daca o sa se poata, sa se vada si o evolutie a masinii de la unul la celalalt....
|
hai razvane ca eu acusi sunt gata!
|
pai nu mai e mult nici la mine....doar am zis..mergem, toti la bucuresti:-P
|
Felicitari Razvane pt reusita cu motoru... ma bucur sa vad ca esti in sfarsit multumit de cum merge masinuta si ma bucur ca te-ai hotarat sa o ti... spor la munca si la modificari ;)) si bafta in campionatu de drifturi...
P.S. sa te uiti si peste mailu trimis de mine poate ma ajuti oleak asa ;)) |
Quote:
|
pai asa am vorbit cu dragos si razvan, ca luam bucurestiul cu asalt
|
E bn atunci , tinem legatura ca mai e un pic :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning