![]() |
Re: Seriale TV preferate
Un serial foarte captivant, un pic ciudat la īnceput dar care vă va ţine lipiţi de monitoare dupa ce descoperiţi cāt este de marfă...
PSYCH |
Re: Cele mai bune/proaste seriale TV
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- Vampire Diares - True Blood - Castle - 90210 - One Tree Hill - Two And A Half Men - The O.C - Moonlight Detective - Blood Ties - The Gates - Weeds - ROME - Spartacus Blood And Sand |
Serialele pe care le urmaresc marte de marte sunt urmatoarele :
- How I Met Your Mother - Gossip Girl - Chuck - Si mai era Two And A Hald Man dar de cand nu mai e Charlie nu mai are nici un sens serialul :/ - The Vampire Diaries . |
Daca s-a terminat Lost am zis sa imi gasesc alt serial la care sa ma uit.
The walking dead: sezonul 1 a avut doar 13 episoade. Sezonul 2 o sa apara in octombrie. The event: Sezonul 1 a ajuns la ep 19. |
Penguins of Madagascar e genial:-)
|
"Cougar Town" genial :)
|
Quote:
Are decāt vreo 5 episoade, dar d-alea de 40-50 de minute! |
Super, zombiiiiiiiiiiiies :lol:
Merci, prietene ;) |
Recomand Lie to me ;)
Si inca o data, recomand Burn Notice. |
Quote:
deci am urmarit(sau inca urmaresc): The Big Bang Theory Lie To Me The IT Crowd (e scurt da e fain) The Mentalist |
Este une serial cu un fost spion care a fost dat afara si incearca sa-si regaseasca munca la guvern... intre timp ajuta diferiti oameni... Ii nice serialul, cand te uiti de la inceput ii mortal (mai ales ultimele doua sezonuri) :D
Din Iunie apare si Se.5 :) Cu NCIS ii cel mai tare serial, dupa parerea mea. Lie to me ii misto, nu m-au dezamagit noiile episoduri. |
One Tree Hill > all.
dar asta nu inseamna ca nu mai fac si o lista cu restul care merita vazute :D - prison break - gossip girl - flash forward - heroes - the big bang theory - everybody hates chris - the invasion - the o.c - stargate sg 1 - stargate atlantis - star wars the clone wars - scrubs |
Quote:
7. The Vampire Diaries 8. The OC 9. Friends 10. Flashforward 11. Weeds 12. Cougar town 13. 10 things i hate about you 14. Pretty Little Liars 15. Chuck - in top 3 la mine hai ca nu ma uita la chiarrrr atat de multe :oops: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning