Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   polo 9N black on white (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/149987-polo-9n-black-on-white.html)

sandor406 17-11-09 20:37

Re: polo 9N black on white

asa este;) dar cred ca levi o sa faca un curand niste ''modificari'', la care nu se asteapta nimeni!!!:)) tace si face!;) vom vedea cu timpul!!!;)

levi's 18-11-09 08:37

polo 9N nu exista GTI din cate stiu.
poate gresesc.
intradevar modelul tau se poate modifica mult mai usor...mai ales un GTI
bafta in continuere si sa ai noroc de ea

levi's 18-11-09 08:41

monk, daca citeai si prezentarea poate iti dadeai seama k inafara de 2 marci exista tot pe masina.

sandor406 18-11-09 08:55

ai dreptate levi! :))))) sa stii ca acu am observat si eu!;)

monk 18-11-09 19:31

bun si ma repet. ce beneficii ai avut tu din partea lor ca sa le faci reclama?

sandor406 18-11-09 19:39

eu zic sa nu va mai certati! :) fiecare cu gustul lui! nu stiu de ce va este asa de greu sa ii acceptati masina asa cum este??? ati vazut, a tinut cont de criticile voastre si a dat jos stickerele de pe masina!!! ce mai vreti?

monk 18-11-09 22:59

eu nu ma cert cu nimeni. din contra l-am felicitat pt ca a tinut cont de ce s-a spus aici. nu se naste nimeni a tot stiutor.

theblackpearl 19-11-09 07:10

pt levi's : arata mult mai bine fara stickere, era mult prea incarcata cu ele, succes in continuare!
pt vladpvs : sunt perfect de-acord cu tine : "simplu si cu bun gust" si cat de cat echilibrat as mai adauga eu vis-a-vis de exemplul tau

sandor406 19-11-09 07:38

ai dreptate theblackpearl!;)

csongor_t 21-11-09 18:03

Un lucru e sigur...in tara asta...toti dau cu pareri...fara sa gandeasca,sar la om de parca i-ar fii furat din buzunar....si cu siguranta nimeni nu apreciaza efortul si munca pe care o depune cineva in tuning...si nu ma refer la acest polo...sau al meu....ma refer per total....si sunt sigur ca mai sunt multi de aceeasi parere cu mine...

sandor406 21-11-09 18:37

din pacate asa este csongor_t!:( dar un sfat din partea celorlalti este intotdeauna bine venita!;) iar criticile sa le tina toti aksa!;)

monk 22-11-09 16:43

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 2825760)
un sfat din partea celorlalti este intotdeauna bine venita!;) iar criticile sa le tina toti aksa!;)

tu te contrazici singur. cand astepti un sfat trebuie in primul rand sa fii dispus sa accepti faptu ca ceva nu faci bine sau ca persoana care ti-l da poate sa nu fie de acord cu tine si sa te critice. daca nu esti in stare sa accepti ca poate gresesti mai bine nu mai ceri sfatu si te dai cu capu de perete singur.

corect ?

sandor406 22-11-09 18:06

nui corect! deoarece sfat poate sai deie oricine, si un sfat este de kre poti sa tii cont chiar dak este buna sau nu! dar deja unii l-au criticat ca ceo facut din masina lui!!! asta nui sfat dupa ce stiu eu!!! dak o vrut sai deie sfat si nu sal critice atunci n-ar fi cris unii ce or scris!;) si ii grea matematica ah?:)))

theblackpearl 24-11-09 01:08

csongor_t nu esti singurul care apreciaza efortul, munca si pasiunea pt ceva, probabil n-ai citit toate comentariile... Oricum sunt de aceeasi parere, suntem un popor de carcotasi... :((

sandor406 cu parere de rau te contrazic putin. In fond si la urma urmei si critica e un sfat, trebuie doar sa stii ce sa alegi din critica respectiva, astfel incat sa-ti fie de folos, nu neaparat pe moment ci chiar mai tarziu, cu alte ocazii si probabil in alte imprejurari

crysty.bobok 25-11-09 21:29

Quote:

a deci stie ce inseamna munca depusa pt o masina...macar sa-l respectam pt ca isi doreste sa faca ceva din masina lui cu banii care dispune nu toata lumea are bani de motoare turbo sau alte modificari majore
din contra doar asta respect din ce a facut doar munca depusa , rezultatul nu am incanta de loc ...

Putea la fel de bine cu aceeasi bani poate chair mai putin sa ii faca un clean look , alte jante , poate chiar geamuri negre , si ar fi fost mult mai frumos decat este acum !!

Bafta in continuare cu proiectul ...

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning