![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
St ... si design e mai fain ... si pret e mai bun .. si performante mai ridicate, desi nu cu foarte mult ... si eu zic ca si la fiabilitate sta bine ...
deci .. ford ... net superior ... |
deci cat costa pana la urma Ford-ul ala?
si nu mai ziceti ca face GTI pe megane RS va rog frumos, soferul ala era avion daca si-a luat-o cu un RS de la GTI. |
Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
3 usi 2522 cm³ 225CP 19740
5 cilindri 5 usi 2522 cm³ 225CP 19990 5 cilindri Airbag-uri frontale, laterale si perdea, Discuri frana fata/spate Aer conditionat cu reglare manuala,ABS + EBD IVD (controlul electronic al stabilitatii) Jante de aliaj de 18' Inchidere centralizata cu telecomanda ,Faruri de ceata Oglinzi actionate electric si incalzite, Computer de bord RadioCD 6000 cu 6 difuzoare, comenzi pe volan Geamuri fata actionate electric,Sistem directie electrohidraulic programabil Grila fata ST,Spoilere fata si spate tip ST,Eleron Scaune sport Recaro,Suspensie sport Scaun sofer reglabil manual pe 8 directii Volan tip sport,Cutie de viteze in 6 trepte Pedalier cromat,Senzor de ploaie, Oglinda retrovizoare heliomata Carcase oglinzi exterioare in culoarea caroseriei , cotiera Schimbator de viteze imbracat in piele |
uf ... hmh ... o alegere dificila ... foarte dificila ... cred ca aleg totusi GTI ( din cele 2 :-P )
|
Focus - Atuuri
manevrabilitate putere posibilitati tuning (motor) fiabilitate garantie Netunate GTI-ul e mai frumos ce-i drept dar aleg performanta in detrimentul design-ului |
golf GTI ...alegerea mea :P
|
Nu Cred Ca Intereseaza Pe Nici Unul Dintre Cititori Parerea Uniua Sau Altuia Daca Nu E Bazata Pe Argumente Asa Ca Va Propun Ca In Momentul In Care Scrieti : "alegerea Mea Este X " Spuneti Si De Ce ..
|
Eu as alege GTI in primul rand pentru modul in care a fost apreciat motorul dar si masina per total in critica de specialitate, si chiar si ca design mi se pare mai interesant decat ST-ul.
Alegerea e dificila pt ca ST-ul compenseaza cu performante sesizabil mai bune(cel putin pe hartie), dar pur si simplu nu imi furnizeaza acel ceva cand ma uit la masina ... nu ma inspira ... :D |
Quote:
|
Quote:
on topic: gti , for the engine |
wtcvictim.....cum spui tu dar nu pot nici macar sa imi dau cu presupusu despre aspectul unei masini? deci sa inteleg ca tu la 17 ani erai total pe langa fenomenu numit 'masini'si nu erai in stare nici macar sa realizezi care e mai frumoasa daca trebuia sa alegi intre doua....
mie de ex mi se pare gti mai frumos..sper sa am si norocu sa imi iau unu peste un an si ceva..Doamne ajuta |
Quote:
Quote:
Quote:
p.s. nu vreau sa te critic numa am vazut ce ai zis , si nu ii primu thread in care spui lucruri de genul asta |
nu..io ma refeream la ce quote mi-ai pus tu acolo...
pret/calitate l-am vazut si io in auto motor si sport si la top gear si era mai bun gti.. si chestia cu 'mult mai tare vw' o sustin pt ca merg destul de des in ford si vw si dupa parerea mea nu e nici pe aproape ford..singuru ford care mi-a placut a fost fiesta..dar si asta raportat la 206... si stai linistit k io nu prea postez decat la threadurile referitoare la vw cu rare exceptii. nu ma bag in seama doar ca sa imi vad nicku pe ecran.. |
golf GTI ...alegerea mea :P
|
Quote:
sunt curios daca ST-ul este superior ca si confort, dotari, si alte aspecte de acest gen GTI-ului ... am inteles ca e mai scump, nu? am inteles gresit? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning