![]() |
Re: E46 - le meu touring
Nu am montat inca difuzoarele. Nu incap fara modificari, e multa bataie de cap. Bafta.
|
La e46 va trebuie difuzoare slim altfel nu incap in fata de usa fara modificari.Daca stati bine cu finantele va recomand focal slim. Am testa 2 ani pe propia piele.
|
8 Attachment(s)
De cateva saptamani a intrat in familie inca un e46, de aceasta data berlina si cu dotari mai multe. Atasez cateva poze cu cele doua surioare.
Attachment 2426875Attachment 2426876 Attachment 2426877Attachment 2426878 Attachment 2426879Attachment 2426880 Attachment 2426881Attachment 2426882 |
Salut.Foarte frumose , cel alb cel putin nu am cuvinte..:)
|
Multumesc
|
1 Attachment(s)
E46-le alb a primit amortizoare noi pe spate Bilstein + flanse si kit de protectie, schimbul de ulei (5w30 bmw ll 04) si filtre (mann/bosch). Am curatat si filtrul epurator, il voi schimba in viitor cu modelul nou. Momentan nu necesita alte investitii, vom vedea pe parcurs. Urmeaza folie pe geamuri.Attachment 2443848
|
Foarte frumoase ambele bmw`uri!
ce motorizare are berlina, cat a costat si de unde ai luat`o?:D ms anticipat si multa sanatate! |
Super bine arata ce-a alba ce sa mai arata prea bine..Asa o sami iau si eu una dar nu hidramata nu ma bag nici daca imi lasa 5mi de E la asa ceva.. Na fiecare cu gustu lui raman tot la manuala care e Sfanta...cat a costat cel alb?
|
1 Attachment(s)
|
Foarte frumoase in special cel alb schibai nasu negru il schimba mult la aspect sa ai noroc la ele prietene cati mai multi km fara incidete bafta la modificat!
|
Quote:
|
Frumoase treburi pe la dv , sa le stapaniti sanatos !
|
Multumesc
|
ambele masini arata bine. la cat mai multi km fara reparatii
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning