![]() |
Re: renault 18 turbo
Quote:
|
6 Attachment(s)
uite aici niste poze cu reno 18Attachment 1171956
Attachment 1171957 Attachment 1171958 Attachment 1171959 Attachment 1171960 Attachment 1171961 |
nu ma intereseaza poze de pe net ca le stiu daca ai ceva real de pe la noi.apropo tu ce masina ai?sau n-ai?
|
nu prea am de la cine sa fac rost de regulator,am pus pompa pe direct din bidon si tot asa face
|
dar benzina ai in rezervor destula?ca poate trage si ceva aer si de acolo toata beleaua
cand trage si aer pompa de benzina face cam multa galagie.... |
am facut proba cu bidonul plin in fata si tot asa face
|
atunci nu stiu
si eu raman fara benzina pe a 3-a daca merg blana,dar la mine jiclorul de benzina e de 120 si aer 100,iar furtunu pe care se alimenteaza pompa de benzina este de diametru 6mm,si pompa are intrare de 8 sau 10mm...si de acolo banui problema mea...dar la tine si cu pompa direct din bidon...e ciudat poate nu deschide suficient de bine cuiul poanto,sau ai sita din capacul carbului infundata? |
la sita nu m-am gandit o sa mai ma uit maine in carb mersi
|
nu trebuie neaparat sa copiezi pe cineva,sau kitul vreunei alte masini...trebuie sa o faci cum ai vrea tu,ca tu o sa o conduci si tu o sa fi cel care o sa te bucuri cel mai mult de ea
eu ti-as recomanda ceva mai subtil,prelungire spate sa fie aliniata cu pragurile(din fibra ar fi cel mai avantajos,si sa se incadreze in liniile caroseriei<in spate masina e in linii mai drepte pe cand in fata semnalele o mai rotunjesc>);spoiler fata tot discret cu gura de aer maricica si patrata pe mijloc,si niste aripioare pe lateral(sa se asorteze cu semnalele) eu unu asa ma ocup momentan de a mea:multa banda adeziva,cartoane,ziare si ce se mai gaseste de umplutura pt a croi forme;apoi daca imi place ce iese se trece la etapa mai grea si anume de confectie in fibra |
mersi de incurajari si sfaturi ,deocamdata o sa ma ocup de motor ca am ceva probleme apoi o sa continui la caroserie
|
daca poti pune ceva poze cu ce faci tu ar fi super pt inspiratie
|
Eu zic sa iei ca exemplu pozele 2 si 6. Este ceva aproape de "realitate" cum zici tu si de foarte bun gust. Nu necesita mari modificari ale caroseriei si asta e bine si pentru buzunar si pentru aspectul cat mai clasic al masinii.
Succes |
cristian are dreptate,masina din poza 2 arata bine
n-ai ce sa-i faci asa mult la exterior,decat sa fie tabla perfect dreapta,niste jante nici prea prea nici foarte foarte(adica simple si frumoase) si asta pentru ca forma masinii e ciudata...dar ingrijita bine arata mai bine simpla decat "tunata" excesiv ;) |
dap...asa e...aveti dreptate,arata mult mai bine mai simpla...facuta cu bun gust!
|
Ce se mai aude cu 18 -ele ala i ai dat de cap pana la urma???
|
All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2025 4Tuning