![]() |
Re: Golf 5 - clean look
... si al 2-lea episod : https://www.youtube.com/watch?v=6j98xW2iuJ4
|
e si primul pe youtube
|
felicitari pentru masina,nu au cum sa ti iasa toate din prima,important ca ai vrut ca masina ta sa fie intrun fel unik sa te reprezinte pe tine....bafta in continuare
|
Spunea cineva ca bara e de fiat punto, mie mi se pare ca-i sta demential, parca aduce putin a cayenne, oricum, tare de tot !
Ca si sfat, jantele ar merge mai mari.. |
Vrei sa vezi cum s-a facut bara ? Uite ca a iesit si episodul 3 din " zilele facerii " :
https://www.youtube.com/watch?v=HNgVrpc_kks |
subitz .. jantele sunt 18" si se simt pe masina
mai sus daca ma duceam .. trebuiau modificari majore si nu merita . ar fi devenit supradimensionate . plus ca diferenta intre un cauciuc 18 si unul 20 este uriasa .. si pana la urma we live and drive on romanian roads.. |
5 Attachment(s)
postez si eu niste teasere mici dintr`o sesiune foto. sper sa nu se supere nrg
|
Quote:
|
foarte misto masinutza,combinatia de culori interesanta...insa nu ai fost inspirat cu bara dupa cum au scris si colegii de mai sus. nu o lua ca pe un afront...doar o parere.
intrebare:cum mai deschizi portierele?nu am nici cea mai vaga idee de acest lucru |
Quote:
iti da el mai multe detalii |
mecanism hidraulic care impinge usha . se actioneaza cu telecomanda de la alarma ...
|
cum hidraulic?
|
frumoasa masina, insa bara fata...defapt gura aia de aerisire care e foarte patratzoasa strica toata combinatia! ti-au zis asta mai toti care au postat pe aici, ar cam trebui sa-ti dea putin de gandit!
faruri negre neaparat si...multa bafta in continuare! |
Cred ca a inteles omul in legatura cu bara fata. O are in vedere pe viitor, putem linistiti sa abordam alte subiecte :D
|
hai ca-mi place.. dar coboar-o mai jos:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning