![]() |
Sa sterg mesajele astea sau sa le las ?! In fine...
05.12.2003 - 7000 de mesaje si 250 utilizatori! |
Quote:
|
nici nu ma asteptam sa fiu in top dar cand am remarcat numaru de la ultimu utilizator in top mi-a fost clar ca : I made it!!!! sincer e cam dezamagitor ca eu cu 22 de posturi sint in top dar sa speram la mai mare!!!!!!!
Siteul e tate si nu ma asteptam sa fie asa de reusit!!! Sint placut inpresionat de 4TuningRO bravo 8) |
EMO: in primul rand, bine ai venit inapoi. Pe unde-ai umblat?:)
In al doilea rand, ai fost in primul top facut de mine... erau vreo 30 de useri, daca nu ma insel. Apoi am facut top 10, in care daca vrei sa intrii, trebuie sa scrii serios :lol: In al treilea rand... 4TUNING.RO RULLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :D |
Sunt curios ca avem deja 250 useri da activi sunt vreo 20. Cine scrie intra si in top. Cu cat sunt mai multi oameni care posteaza cu atat discutiile vor fi mai interesante.
|
Amytal: sa posteze nu pot sa-i oblig. Nici eu, nici tu, nici nimeni. Daca ei isi fac user de dragu' de-a se numi \"useri pe un forum\", n-ai cum sa-i convingi sa scrie macar un mesaj...
In acest moment, 125 de user inregistrati nu au nici un mesaj, 31 au cate un mesaj, 9 cate doua mesaje, etc... Totusi este bine ca avem vizitatori... |
Am avut examene si am avut de vandut un golf care mi-a mancat zilele , mersi de urare.
|
EMO, tziai vandut golfu ala cu care ai bagat poze?
|
yep am scapat de el
|
Ce Golf?? De ce \"scapat de el\"??
|
|
Booooooooooooooooooooooooo !!!
8000 de mesaje, dar nu stiu cand s-au adunat, ca nu am mai intrat de 2 zile :) Totusi, cred ca ziua cu pricina este duminica :) |
offtopic-B66EMO-tot nu m-am lamurit- De ce te bucuri k \"ai scapat\" de ea??? Ce nu-ti placea la ea???
|
18.12.2003 - 300 utilizatori!
|
20.12.2003
1 tekno 1214 2 catalin rs4 751 3 Gabi 744 4 pimp_lex 524 5 ESPinoza 520 6 Amytal 402 7 ZoliaT 324 8 K_gula 318 9 b99sha 254 10 Turbo110 240 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning