Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14797-versus-tare-marca-parerea-bacauanilor.html)

DASCALUGABRIEL 22-03-06 08:56

Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)

1 Attachment(s)
in ceea ce ma priveste cea mai tzeapana masina si cu posibilitati reale de tuning(marefer strict la modificari mecanice)este fordul mustang fastback din 63.sint masini care doar modificate mecanic sar de 600 de cai fara nos sau alte artificii din astea

varu21 22-03-06 09:21

Re: masinile modificate din bacau

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Facem o comparatie Renault - Peugeot? :)

hai sa facem comparatia aia. :lol:

bc_04_aju 22-03-06 10:12

Quote:

Originally Posted by cristi_407
:)) fiecare cu ce isi permite si ce ii place..Eu zic ca nu putem sa spunem ca o masina e mai tare ca cealalta..Oricum masinile germane is super..Si la cele japoneze ma enerveaza ca astia din Romania nu se pricep la service si piesele vin in 4 luni..

ce spui eu am asteptat 5 luni sa imi vina caroseria de la pitesti
asa ca nu mai invinovati masinile asiatice
sunt bune dar nu sunt pt noi europeni
pt noi elvetieni fac ceasuri shi nemti mashini

Andr3i 22-03-06 18:08

Re: masinile modificate din bacau

Quote:

Originally Posted by varu21
hai sa facem comparatia aia. :lol:

Hai zi tu primu si eu vin cu argumente...

aleks 23-03-06 00:51

Quote:

Originally Posted by cristi_407
) Oricum masinile germane is super..Si la cele japoneze ma enerveaza ca astia din Romania nu se pricep la service si piesele vin in 4 luni..

si cu preturi triple pentru un hyunday fatza de un bmw :D
ca la noi... ;)

mertan 23-03-06 07:13

1 Attachment(s)
cel mai bun motor pretabil la tuning este motorul de bmw m50 24 de valve 2.500 si 192 de cai putere. dar se poate preta si un m60, motor v8.

EuGenius 30-03-06 13:04

cred ca o sa imi deschid magazin de piese only for JAPANESE cars:)yo o sa fiu primul meu client .caut de o saptamana un semnalizator..l-am gasit intr-o ora tre sa il iau...comanda e de 4 zile..oricum japca nenea asta pt el din surse proprii stiu,shi-a luat cu 300 mii mie mi-l da cu 580(are shi el 2 mazda)..ce dreaq sa ii zic...numai la el am gasit in tot bacaul...mai am 10 zile shi expira dovada de la politie...
sorry ALEKS azi a fgost ziua mea de off topic..promit sa nu mai fac..:)

mertan 30-03-06 19:45

sunt f bune masinile japo. mai ales toyota. si honda. sunt fiabile al naibii. au multi km la bord si nici nu se simte.

aleks 31-03-06 00:51

doar modelele mai noi.... cele vechi... jap crap.. cum le spun americanii ;)

Ady-M3 31-03-06 15:16

Salut cred ca e greu sa spui care e cea mai buna marca la momentul asta pt ca, competitia la ora actuala este fara precedent si fiecare marca are atributele si avantajele ei iar sa faci o diferenta intre marci e cu atat mai greu.
Cum spunea cineva mai sus trebuie sa iei doua modele si sa le pui cap la cap si asa sa faci comparatie.
Parerea mea:-P

acidutzzu 01-04-06 09:40

Continua indobitocirea cu masinile japoneze, pur si simplu ne sunt bagate pe gat, toate reclamele, filmele sunt pe masini japoneze... dar ati uitat de europeni: M3 csl, rs4, 911turbo, sau legendara CALIBRA...Pai cand ursuletzii faceau drift si cercuri, japonezii se dadeau cu Corolele alea urate cu draci!Sau firme precum Brabus, Hamann, Alpina, Supersprint, AC schnizer etc. care fac istorie!

Ady-M3 01-04-06 16:49

Nu cred ca ai dreptate ma , masinile japoneze (nu toate) sunt f bune si la preturi de care tre poti apropia mai cu usurinta.Ia de ex. :Subaru Impreza VXR sau Honda tip R si multe alte modele si marci care au un prestigiu bun de tot.N-are rost sa le enumar pe toate ca sunt prea multe fiecare cu modelele ei dar uite la Lexus ca a intrat in competitie cu MERC sau BMW.
Sunt masini asiaitice care au multe puncte forte de la lux si pana la consum si performanta si cred ca gresesti cand spui ca invadeaza.

acidutzzu 01-04-06 18:03

Asta sa o spui alora din detroit, ford si compania...ca aia nu mai dorm bine noaptea ca i-au inebunit toyota si toate japonezele!Recunosc ca sunt un pic de fan al americanilor, dar o japoneza nu se va compara niciodata cu o europeana sau americana pursange!Gandeste-te la BMW care nu e o marca e o religie, ei nu iti vand un 1,3(un motor pe care multi nu il cunosc si nu stiu ce implica...)ei iti vand un mod de viata, o masina cu un caracter aparte!Din punctul meu de vedere Lexus sau Infinity nu vor fi niciodata merc sau bmw sau audi!!!Totul se rezuma la ce vrei de la masina....

mertan 01-04-06 18:07

asta este mentalitatea. in america masiniel japo sunt bune. si-au facut renume. si in lumea tuningului lafel. in america sunt foarte bune de modificat. rar vezi firma de tuning sa aiba piese pt bmw.dar acuma nu este vorba numai despre design. ci si de dotari. de motoare. parerile sunt impartite.

Ady-M3 01-04-06 22:13

Bine zis parerile sunt impartite ......

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning