Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   New Racing Team: Shadows (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/147965-new-racing-team-shadows.html)

cryssl 16-10-09 17:52

Re: New Racing Team: Shadows

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 2723375)
Salutari tuturor care au urat bafta noului club...pana acum singurul club 100%....Multa bafta bayeti...sper sa a avetzi parte de asfalt uscat si aderentza maxima...yar atat timp ca voi fii intre 2 la start voi fi onorat sa las mainile jos pt toata lumea....By the way...crisil fratzica...ne vedem sambata si duminica la pitesti la tuning days...ma duc sa ii rup planetara lu hai-u si lu tengu.....ma cert cu ei pana ma dau si pe mine:))))))).Sper sa vina cat mai multe masini sa avem ce vedea...mai ales ca sa anuntzat si o supra:X:X:Xfebletzea mea.....Inca o data felicitari si mult noroc ShaDowS

dap boss ne vedem atunci ..eu o sa ajung si sambata cred..ca am un drum pana la bucuresti..si duminica suntem prezenti toti cei din slatina

Provenzano 17-10-09 02:28

thx pt urari baieti.

Provenzano 17-10-09 02:54

poze cu shadowsiii:P

ice_wysss 17-10-09 10:05

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2725694)
poze cu shadowsiii:P

Unde?unde?

UnNiMeNi 17-10-09 10:07

Acceasi intrebare si de la mine unde unde ?

askhy 17-10-09 10:14

Bafta baieti, sa ne auzim cu bile la evenimente :D

ice_wysss 17-10-09 10:15

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2726026)
Bafta baieti, sa ne auzim cu bile la evenimente :D

Multumim,multumim..Bafta si tie.

ice_wysss 17-10-09 10:17

Quote:

Originally Posted by UnNiMeNi (Post 2726018)
Acceasi intrebare si de la mine unde unde ?

O sa apara si poze in noua formula..Mai dureaza putin..

askhy 17-10-09 10:17

HiHi, noi suntem daja la un anisor :D, anul trecut pe timpul asta am facut prima intalnire oficiala :D:D

ice_wysss 17-10-09 10:25

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2726037)
HiHi, noi suntem daja la un anisor :D, anul trecut pe timpul asta am facut prima intalnire oficiala :D:D

Va dorim cat mai multe aniversari.Noi suntem o parte din baietii care erau in Filiala MR de la Valcea..Speram sa fim cat mai longevivi..;))

askhy 17-10-09 10:27

Daca exista intelegere intre oameni si evitati pe cat posibil certurile nu o sa fie nici o problema, o spun din experienta ;)

ice_wysss 17-10-09 10:31

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2726064)
Daca exista intelegere intre oameni si evitati pe cat posibil certurile nu o sa fie nici o problema, o spun din experienta ;)

Pai,cum sa`ti zic..cam asta a fost prima conditie cand am plecat pe drumul asta..Certuri sunt si intr`o familie..asa ca ...mici certuri o sa mai fie..Interesant este sa nu degenereze sau sa se faca un obicei din asta..Cum eu am mare incredere in cei care sunt in club,sper sa facem treaba.
Nemultumirile se rezolva cu calm,la masa toata lumea..si acolo fiecare spune ce are de zis.
Cum in marea majoritate a timpului suntem impreuna....nu prea vad ce sa apara..In fine..Azi mergem la Pitesti!Primul eveniment la care participam cu noul club.

askhy 17-10-09 10:35

Vreti sa va ajut cu un site de prezentare, forum, etc? for free

ice_wysss 17-10-09 10:44

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2726091)
Vreti sa va ajut cu un site de prezentare, forum, etc? for free

Azi o sa discutam daca se ocupa cineva de treaba asta.Deciziile se i`au in grup.Nu avem lider.Iti multumesc ca esti amabil dar vreau sa vorbesc cu baietii inainte de a lua o decizie.Multumesc inca o data!

askhy 17-10-09 10:51

oky, ia id-ul meu de la profil si dami un add pe mess daca e de ceva ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning