![]() |
Re: Kadett photography:made in romania
Quote:
Mai trebuie multe la masina asta! |
Quote:
p.s. interesante evazari |
Re: Kadett photography:
e un "tuning" ,sa zic asha ,facut intr-un garaj din tg-jiu ...ma refer la exterior , in schimb masinuta e foarte puternica , a fost initial conceputa pt vtm , a fost mult mai lata decat o vedeti acum dar a fost ingustata pt a nu fi probleme cu certificatul si alte cele ...se vede pe spate ca nu mai are flanse...iar referitor la mecanica, masina sta bine de tot: are ambreiaj sport , evacuare completa "rospeed" , supensie sport reglabila , frane brembo...etc ,pe scurt e o masina pt. "liniutze"....in fine ...iar referitor la eleron...k, vezi u , eu asha am achizitionat-o , doar am reconditionat-o ,iar un eleron in plus era cea mai mica grija a mea...acum parerile sunt impartite...
Apropo la mecanica masinii a lucrat Marius Enulescu (pt cine il cunoaste)...sincer e o masina pt "bolnavi" |
Quote:
|
8 Attachment(s)
sa revenim la niste poze :)
|
14 Attachment(s)
prea frumoase sa ramana ascunse :)
|
5 Attachment(s)
:rolleyes2:twisted::evil::arrow:
|
kadett rules. chiar kadett-ul e vechiul astra? (la vauxhall si kadett-ul se cheama tot astra)
|
Quote:
|
pai da si cielo/nexia e luat tot dupa kadett, si mai e si pontiacu lemans, acum nu mai tin minte care dupa care sunt luate, pontiacu dupa opel sau invers (am citit recent).
|
6 Attachment(s)
......
|
6 Attachment(s)
.....
|
3 Attachment(s)
Ceva poze si cu Kadetu meu:D (mai urmeaza modificari)
|
Quote:
Opel Kadett Vhauhall Astra , Chevette Chevrolet Chevette , Kadett Holden Gemini Isuzu Gemini etc ...all the same :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning