Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/146737-espero-1-5-dohc-16v-underconsctruction.html)

Andutu TZH 28-10-09 22:48

Re: Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION

Vezi ca pe mine ma trimisesera acasa dupa el odata,tot asa pentru ca eu nu le dau niciodata certificatul,abia am scapat:-P

Rob3rt_espero 29-10-09 16:33

Nu trebuia sa iti pui pe fata, mai ales ca pe fata ai voie doar foarte deschise maxim 30%, asa ca...vezi cum te descurci cand te vor trage pe dr.

mike-fullspeed 29-10-09 20:50

eee, altceva acum... te felicit ca ai ales sa pui si pe fata. Nu ii sta bine cu folie doar pe spate, dar asa e super si foarte putin riscant, parerea mea... mai trebuie sa ii pui niste jenti si ai masina de masina.. ;)

Dany_1987 29-10-09 21:18

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2762333)
Nu trebuia sa iti pui pe fata, mai ales ca pe fata ai voie doar foarte deschise maxim 30%, asa ca...vezi cum te descurci cand te vor trage pe dr.

mersi de sfat Rob3rt, si stai linistit o sa am grija si daca e sa te opreasca si sa-ti gaseasca nod in papura stai tu linistit ca nu trebuie sa ai neaaparat folie de 70% ca sa se ia de tine gasesc ei orice daca vor si acum daca e de 30% sau 70% si tot nu e omologata nu e acelasi drac ???? oricum mersi mult

Dany_1987 29-10-09 21:23

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2763108)
eee, altceva acum... te felicit ca ai ales sa pui si pe fata. Nu ii sta bine cu folie doar pe spate, dar asa e super si foarte putin riscant, parerea mea... mai trebuie sa ii pui niste jenti si ai masina de masina.. ;)

Multumesc pentru complimente mike, si sa sti ca la fel ca si tine gandesc si eu daca puneam decat pe spate zic si eu ca era mai riscant daca nu era omologata ma refer asa ca am pus si pe fata bat mai putin la ochi parerea mea zic albastreii : moama asta cu espero e vre-un Jmecher 8).... si nu ma opresc ... :D cat despre jante o sa vina si ele cat de curand inca sunt in criza :D ... Apropo ce sfaturi pentru jante imi dati ? bineinteles in limita bunului simt si ca aspect ma refer si ca buget ..:shock:$$$....

PS; si daca are cineva vre-o oferta astept aici pe topic ofertele..

ing3r 30-10-09 04:36

Auzi? Tu daca ai fi gabor si l-ai vedea pe unu' cu Espero ai zice ca e mare smecher sau cap al interlopilor? In general astia se misca mai mult cu alte marci, gen: Audi, BMW, Range Rover etc... Ar fi tare sa auzi o discutie din asta intre politai despre unul cu Espero :))...

banzay 30-10-09 06:36

:poke: poke it with a stick!!! Nicule ce coment... :woowoo:

Dani, intradevar, te mai trece cu vederea daca ai folie doar pe spate, dar si pe fata si inchisa asa, s-ar putea sa te opreasca mai des. Pe un prieten l-a oprit dupa 2 zile dupa ce si-a pus folie si pe fata :) Si a ramas fara talon... Sper sa ai noroc si sa nu ai probleme :)

Dany_1987 30-10-09 11:08

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2763828)
:poke: poke it with a stick!!! Nicule ce coment... :woowoo:

Dani, intradevar, te mai trece cu vederea daca ai folie doar pe spate, dar si pe fata si inchisa asa, s-ar putea sa te opreasca mai des. Pe un prieten l-a oprit dupa 2 zile dupa ce si-a pus folie si pe fata :) Si a ramas fara talon... Sper sa ai noroc si sa nu ai probleme :)

Nu stiu ce sa zic oricum daca e sa nma opreasca o sa va anunt, pana acum am de 2 zile pe masina folia si nimic nu sa luat nimeni de mine si eu sper sa nu ma opreasca careva acum si daca e sa ma opreasca asta e ... :rolleyes2

Dany_1987 30-10-09 11:12

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 2763800)
Auzi? Tu daca ai fi gabor si l-ai vedea pe unu' cu Espero ai zice ca e mare smecher sau cap al interlopilor? In general astia se misca mai mult cu alte marci, gen: Audi, BMW, Range Rover etc... Ar fi tare sa auzi o discutie din asta intre politai despre unul cu Espero :))...

ing3r ziceam si io asa, acum trebuia sa-mi darami tu sperantele ca nu o sa zica gaborii de mine ca sunt vre-un smecher :D.....8) lasa-i ma ca nu au ei Pulan de carca mea .. sa ma opreasca si dau folia jos pe loc in fata lor :twisted:

Rob3rt_espero 30-10-09 16:36

Acum depinde de norocul fiecaruia, am un prieten cu un Golf V are folie si pe fata si pe spate tot asa de inchisa si nu l-a oprit niciodata iar un alt prieten cu un Astra F si-a cumparat niste jante borbet BS 9J toate si in ziua in care le-a pus pe masina l-a tras pe dr si i-a ridicat talonul...

Dany_1987 30-10-09 17:49

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2765245)
Acum depinde de norocul fiecaruia, am un prieten cu un Golf V are folie si pe fata si pe spate tot asa de inchisa si nu l-a oprit niciodata iar un alt prieten cu un Astra F si-a cumparat niste jante borbet BS 9J toate si in ziua in care le-a pus pe masina l-a tras pe dr si i-a ridicat talonul...

nasol nu doresc la nimeni ce i sa intamplat prietenului tau cu jantele ... dar fiecare cu norocul lui acum nu ? ...:D

mike-fullspeed 30-10-09 19:59

Acum poti sa iti pui si roti de tractor ca nu mai zice nimeni nimic... In noul talon nu mai scrie dimensiunea rotii... :D

B-64-KTL 30-10-09 20:09

Legat de folie pe fata, am si eu pe masina si iti zic ca in 4 ani nu m-a oprit politia ca in astea 4 luni de cand am folie pe masina fata-spate. Eu am scapat cu multa munca de lamurire dar o sa dau jos folie de pe fata ca mi s-a luat de ei...ca deh...de la folie trec la jante, la faruri si Doamne fereste sa fie si RAR-ul cu ei ca atunci chiar nu mai ai scapare. Este decizia ta dar cu folie pe fata te v-a opri mereu ca nu este legala deloc.

ing3r 31-10-09 00:53

Offtopic:
Mare dreptate ai KTL!!! Ai spus in 3 randuri ce altii tot nu inteleg in mai multe topicuri! Fratilor, acum depinde de fiecare ce noroc are, insa la un moment dat tot ti-o iei, fie dupa 1 zi, o luna sau un an... Pe mine m-a oprit pt ca am calcat linia continua si m-a intrebat de toba, folii...Daca mai vedea jantele si farurile, cred ca sigur imi lua talonu...
In vara, inainte de Ploiesti, m-a oprit Politia si mi-a cerut actele si direct de hartiile la folie m-a intrebat (doar pe spate am folie). L-am intrebat de ce m-a oprit si mi-a zis ca , asa, degeaba...Deci clar pt folie! Sfat: nu puneti folie pe fata , chiar si omologata...Daca vreti sa circulati linistiti cu masina !

Dany_1987 31-10-09 18:35

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2765880)
Acum poti sa iti pui si roti de tractor ca nu mai zice nimeni nimic... In noul talon nu mai scrie dimensiunea rotii... :D

chestia asta cu talonul stiam si eu mike si eu am talon din ala nou si am vazut ca nu scrie dimensiunea rotilor in el ca in cel vechi dar totusi nu stiu cum zice toata lumea ca i-a amendat pentru jante mai mari ... Probabil au taloane vechi ???:?::?:

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning