![]() |
nickul meu..........de fapt e porecla mea ca faca tot timpul numa tampenii......
|
nick-ul meu e defapt numele meu (ce sa faci lipsa de inspiratie) :)
|
GFD...:shock: ...initialele numelui:Ghita Florin Daniel
B05GFD B16GFD B17GFD pentru moment.... |
prenumele, cum alex si lex erau luatem, am ales /\\lex.
|
R-NOS15
R- de la razvan NOS - de la masini 15 - varsta :oops: :oops: (acum mai am putin si inplinesc 16 :lol: :lol: :lol: ) |
:D
Cu 3 ani in urma fratimiu avea un mercedes 190 2.3 cu exterior zender albastru !
Si ne a omorat un r5 GTT ceea ce ma facut sa fiu fan renault 5 turbo Si cum aspirat nu se putea am pus TURBO ! |
Am voie si eu? Nu am folosit nicidata in nici-un context acest nume decat aici!!!!!!!!
-Florica binenteles de la numele meu Florian alaturat langa ce reprezint NSL! Dar dupa cum este asezat intai ce reprezint si dupa aceea eu! -Dar mai presus de nume conteaza omul din spatele lui. Nu ma refer la nimeni era o idee de ansamblu. |
Bubu - de la desenele animate cu Yogi bear
021 - de la scoala generala in care am terminat sc gen nr 21 cv. nick-ul vine de la mirc. |
1 Attachment(s)
ex
|
Razvan de la nume, 323 de la BMW meu..some imagination huh?
|
initial am pus nr de la masina , nestiind ca nu potzi modifica userul! si a ramas asa
iar WOB vine de la .................. cunoscatorii stiu de ce 8) |
Pai ca am avut numai Honda... Soferul unei Honde este Hondar.
|
De unde vine nickul meu????
:twisted: :twisted: :twisted: Buna Seara :twisted: :twisted: :twisted:
de unde vine nickul meu??? hmmmmm... ..... odata cand eram mai mic am vazut un film despre vestitul asasin Carlos Sacalul si de atunci am intrat numai cu sacalu. Iar 30 vine de la ziua \"in care am vazut lumina zilei\" Pai cam atat................ Pace NoSpeedLimit :ford: :ford::ford::ford::ford::ford::ford::ford: |
\"Andale, Andale! EEEE-ha....!\" :lol: :arrow: http://www.ed2k-serverboard.de/diese...eed/speedy.jpg
|
niku vine ...... de la ..... canalul meu de mirc ...... da de udne vine numele canalului meu ....de la Golf = imi palce foarte mult mashinutza asta shi tuning = tuning :!: :!: :!:
Va`ti lamurit :?: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning