![]() |
Re: Execut vopsitorie auto ieftin
Quote:
|
Un vw mai vechi, culoare gri, cat costa vopsitoria ? Nu are indoituri insa trebuie luata toata la mana cu atentie,, are urme de rugina . Unde in Campina ?? Cat costa chiria la cuptor ?
|
Quote:
|
vreau sa-ti trimit cateva poze . la ce adresa ??
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut. Un pret pentru remedierea defectului din poza? Mersi
|
Quote:
|
aaaa...esti in Campina...scuza-ma, nu am fost atent la localitate. Poi e un element ca din cate am inteles trebuie vopsita toata aripa:D Mersi oricum
|
un logan de vopsit exterior si partial interior in culoarea gold ca la opel astra bertone ? sunt din campina u esti vis a vis de casa bucur la vopsitoria de la car one ?
|
Quote:
|
Salutare. Un pret pentru vopsit integral un Cielo (inclusiv bare si oglinzi)
Defecte: rugina la pasaj aripa spate dreapta, aripa fata stanga si usa pasager fata (suprafete de circa 5-10 cm) In rest doar zeci de zgarieturi de la prieteni :D Astept raspuns, merci mult! |
Salut! Un vopsit complet doar exterior din negru in gri-sobolan dupa ce o aduc de la tinichigiu cam cat ar fii?
|
Cu ce marca de vopsea lucrezi ?
|
9 Attachment(s)
Mentionez ca mi-am schimat nr de telefon: 0727610122. Nu mai sunati la numarul vechi ca nu mai este valabil. Preturi mici, seriozitate maxima.;)
|
3 Attachment(s)
Modific Capote bmw e36 pisicute in e46. Pretul unei asemenea lucrari duce pe la 5-600 ron. De asemenea, vand pisicuta din poze. Detalii aici
0727610122:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning