![]() |
Re: Oltcit Club 11r !!!
pana la urma a intrat....
|
A intrat dar la milimetru,cu modificari la carburator si la fulie...o intreaga poveste...merge ok si incarca ok mai trebuie centrat putin...Trage mai greu acum motorasul de oltcitel dar asta este cineva trebuie sa se sacrifice si in cazul asta este motorul :D...
|
Arata mai suparat 8)
|
mama ce-i acolo :)) super tare...felicitari
|
bvo mai .. ai reusit pana la urma
ps: vazusem ca ai faruri acum vad ca se si aprind ... tare masinutza ... o poti conduce si noaptea ! :-P |
SKR ... Da arata mai suparata :D
xtrezz ... multumesc mult... Shoka ... Ce vrei sa spui ca masina mea e troaca sau cum??? 8) am si faruri si se si aprind mai ales acum cand am si eu alternator bun.si pot sa merg si noaptea. si nu ma supara ca imi pun si xenon...:D |
la olcit
xenon=una bucata porcusor de guineea in fiecare far care tine fiecare cate o lumanare si sunt alimentati de duracel !? |
videle rulz :D
|
mama ce grenazi...bafta cu proiectu....poate o cantaresti si ne spui cate kg are :D
|
Shokaliptiku ... nu ma supara ca ii pun si clima :lol: ...
cristianodlg ... Da ideea este ca se poate si in videle :D... b01uxd ... multumesc... putin peste o tona este greutatea :D... |
te provoc
clima plus stroboscoape ... alb-cristal |
Super proiectul tau!! Oltcitul "se face auzit"!!!!!!! :lol:
|
Shokaliptiku...Stroboscoape..suna bine si cred ca da bine eu si cu masinile de drifting ce mai purtam asa ceva...
Bobocu91...Multumesc...Adevarat cand altii le duc la REMAT sa ia prima de casare altii investesc in ele...Mi-as dorii sa vezi expresia fetei a celor din trafic la semafoare....:D |
Quote:
|
Cantareata Vintage face furori... Asta era si ideea pana la urma. Eu am ramas "PUFF" cand am vazut-o. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning