![]() |
Re: 2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!!
Mitsubishi Lancer Evolution 9. design ucigator performante superioare subarului. Atunci cand cumperi Evo nu cumperi doar o masina cumperi o istorie fiind prezenti in WRC d la modelul Evo 1 in 1993.
Inginerii de la Mitsubishi au gandit la inceput modelul Evo din care a derivat modelul Lancer obisnuit lucru care denota faptul k a fost gandita ca super-car d la inceput; in comparatie cu Subaru care a derivat din modelul de strada supe-carul Wrx Sti. in afara faptului ca Evoul conform alcatuirii sale iti confera libertatea de a o modifica conform dorintelor fiecarui cumparator atat la exterior cat si la interior si la performante. piesele cu din care este alcatuit Evoul sunt piese de performanta: frane -Brembo jante-Enkei scaune-Recaro |
Foarte tare raspunul tau tom...imi place de tine!!!
sec si la obiect...asteptam alte argumente si de o parte si de alta! |
Pentru mine Evo a fost mereu o masina de superclasa, cred ca sunt unele lucruri pe care nimeni nu le face mai bine ca Evo.
Tot respectul pentru Subaru Impreza, dar in opinia mea e pe un etern loc doi in aceasta confruntare. |
Subaru all the way! In primul rand pt motorul de 2.5 care poate fi impins muuult, in al doilea rand pentru cutie si diferentiale si in al treilea rand pentru design, care la STI, daca e masina ta, poate sa ajunga sa iti placa, in schimb la EVO, mai greu....:))
|
evo...handling and better looks :)
|
Quote:
DIferenta intre RS si EVI IX consta numai in nivelul de echipare. Varianta MR are acopersiul din aluminiu, difuzor de aer din fibra de carbon, alte amortizoare,si, cel mai important, cutie in 6 trepte. Echiparea MR nu are nici o legatura cu masina facuta de Ralliart, pe baza lui EVO VIII, acum citiva ani. Sper ca ti-am fost de folos. |
subaru!!!!!
|
Ba lukian_XXX dute pe forum de "redusi" cu raspunsuri d`astea de 2 lei, argumenteaza raspunsul sau da-ti del la user daca nu esti in stare;)
|
Fata la Evo e mai agresiva decat cea de la Subaru...Cu toate ca puterea nu difera mult una fata de cealalta merg pe EVO
|
Quote:
Nu se compara MR cu standard, poti compara cu S204 pt cine cunoaste. Pariez tot pe Subaru! |
4 Attachment(s)
Vorbesc de un model de Subaru WRX STI nou special si va las sa va rupeti ochi sa intelegeti ce se scrie, ce se subantelege depre S204.
Cate secrete are masinuta asta ... MR e misto insa e o glumita nevinovata. |
am mers pe subaru! ca design imi place pot spune mai mult evo insa oricum e greu de ales intre ele+k performantele sunt tot pe acolo la amandoua
|
Is curioscare e mai buna, deoarece n-am vazut evo vs lambo, subaru am vazut destule...
|
Quote:
Nu vezi ma ca nici nu sti ce vorbesti? Nu compara STI cu EVO de serie la acest topic esti pe dinafara total. |
Linia e mult mai cursiva la STI si umflaturile mai elaborate, evo e ca o Lancia din antichitate.
Nu am nici STI nici EVO, conduc un BMW pe strada sui la curese un Cielo de legenda. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning