![]() |
Re: Tico GSX-R
nici nu ma gandeam la rau, doar ca ar arata mai profi si costurile ar fi mici
|
Quote:
|
Tot ce pot spune despre acest proiect sunt numai lucruri bune.Dar apropo ce ai facut cu suspensiile si cum vei face cardanul avand in vedere ca este dinstanta mica de la motor pana la punte si cred ca ar exista riscul ca la denivelari,acesta sa se rupa,deoarece miscarea pe verticala va fii foarte ampla.Felicitari!
|
am si eu o intrebare cu franele ce ai facut sau sunt cele stok d tico?
bafta in continuare cu masina..;) |
frumos proiect...si singurul din tara cred:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
La frane deocmdata nu s-a umblat.Nici la suspensii.Prima poza:pompa siplimentara de apa in fata la habitaclul motor,antepenultima poza, flansa pt cardan.Bordul este legat si merge tot ambreajul si acceleratia sunt la pedale,iar schimbatorul lucreaza bine.Rezervorul este cel de tico,montat normal deasupra pt alimentarea prin cadere
|
O vei folosi pe drumurile noastre? sau decat in spatii "private"?...
|
Foarte foarte tare. Mult succe mai departe!
|
Re: Tico GSX-R - ce mananca pamantul.
sper sa vedem cat mai curand ticalosenia la intalnirile 4 tuning! bafta in continuare. :-)
|
Quote:
Man fa bine si umbla la suspensie, macar intareste amortizoarele alea cumva...la frane la fel...si poate ii pui niste jante pe 14 ceva...distantiere...fao mai stabila...nu motorul e tot ;) |
Probabil ca inca nu au ajuns acolo, la frane si stabilitate :-) Vor urma toate la timpul lor.
|
Frumos domne !
Kilometraju e digital sau e model " Dumnezeu cu mila " ! |
eu nu vad kilometraj cred ca e modelu...Dumnezeu cu mila
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning