![]() |
Re: 11 G S I
Asa e indicat, nu mai tin minte motivul, sa nu traga aer prea rece, nu sunt ferm convins ca acesta e motivul.
Poti sa te interesezi cat iti coboara arcurile, ca as vrea si eu exact ca ale tale ; am si eu sport, insa nu o coboara asa. |
taie si tu vreo 2-3 spirale... si cred ca ai rezolvat ! :D
Frumoase arcuri (desi nu le vad - glumeam), e tot ce trebe, cand e joasa ! :D |
Pareri cu jantele ? Am facu treaba sau ....nu ? Ale mele + 40 RON.
|
ce sa zicem? arata bine chiar !
dar sigla ar trebui schimbata sau alungata ! te felicit pentru update "moca" ! :D |
nice car..prima oara am vazut-o in pozele cu espero lu' george..ce faceti veniti maine la focsani? salut si spor la modificari
|
Ce bine sta cu arcurile astea... O poza cu toata masina din lateral si din fata nu ne pui?
|
eu unu asa sper......sa vin.Sa vad acum cum or fi drumurile!Poza deocamdata nu am.O sa fac vreo 2 -3 .Oricum sincer nu va recomand am ramas de vreo 4-5 ori suspendat cu ea in asa fel incat am renuntat sa mai merg cu ea.
|
chiar dau bine jantele....pluuus....ca sunt moca:))
si suspensia ,te unge la sufletel....mai ales cum da in oglinda:twisted: |
4 Attachment(s)
Bixenon 6000 k ...sigurante capota...Pareri ? 8)
|
Quote:
Sărbători fericite şi la mulţi ani! |
Quote:
|
oo bv bv frumos asa cu xenon :D:D sa le stapanesti sanatos
|
foarte frumoasa!bafta in continuare si cati mai multi km fara incidente
|
frumoasa masinuta si la mai multi km fara incidente...am avut ocazia sa o vad cand ati venit la focsani:D
|
Am si eu o intrebare.Vreau sa fac un upgrade la jante.Borbet BS 9j toate et 35. Imi intra pe fata ? Pe spate trebuie sa unflu neaparat aripile ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning