Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 GTI - Constanta (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/14502-golf-2-gti-constanta.html)

cristivw 11-05-06 18:18

Re: Golf 2 GTI - Constanta

1 Attachment(s)
am uitat. acesta este modelul de jante pe care as vrea sa il pun... OZ forgiata... pe 16 ;)

mihai.ghetto 11-05-06 22:06

Quote:

Originally Posted by cristivw
am uitat. acesta este modelul de jante pe care as vrea sa il pun... OZ forgiata... pe 16 ;)

numai sa existe si in 4 prezoane :)

cristivw 11-05-06 22:14

bineinteles. am luat legatura cu cineva care aduce orice tip de janta OZ, si m-a asigurat ca OZ face aproape toate modelele si in 4 prezoane, inclusiv modelul acesta ;) (mi-am facut temeleeee :D)

8 valve 12-05-06 08:24

Felicitari Cristi , a iesit super frumos acum merita investit fiecare banut ....Bravo

juana_man 12-05-06 09:56

`\_______
./.___|___\___
\(o)______(o)/

GolfuletzS 12-05-06 10:46

fff tare... bv ;) si jantele cred ca dau super bine :)

cristivw 12-05-06 13:39

multumesc mult tuturor pt. aprecieri. oricum este un topic deschis, si astept tot felul de sugestii, poze etc.

cristivw 12-05-06 18:59

4 Attachment(s)
uuuuupdaaaates :D

- semnale laterale (lucas-uri) albe... din pacate fumurii n-am gasit -> www.autostyle.nl
- proiectoare ceata crystal clear... tot n-am gasit fumurii... -> www.fk-automotive.de

pt. cei interesati ii pot face reclama baiatului care le aduce la preturi foarte avantajoase, si va dau datele lui de contact. smile.gif le trimite din suceava direct la voi acasa, prin posta sau curier. poate aduce orice element de tuning, styling etc. el este din suceava, nu bucuresti :-P

produsele arata de o mie de ori mai bine in realitate, dar... asta e... din nou "aparatul foto" deficitar... (mobil)

mike20 12-05-06 19:59

a iesit foarte frumos..abia astept sa vad cum o sa arate cu oz`urile si cu stopurile pe ea...

cristivw 12-05-06 21:14

oz-urile ceva mai incolo... imi trebuie si "incaltari" pt dimensiunea aceea de jante... macar astept sa termin cauciucurile astea... sunt relativ noi si sunt... good year :D

cristivw 13-05-06 13:55

1 Attachment(s)
update! am montat proietoarele... un mic snapshot! :-P
(sunt de la FK)

topser 13-05-06 21:12

felicitari , arata super ! schimba si semnalele daca gasesti ! cate te-a costat vopsitul ?
ps. vezi ca am vazut intr-o poza ca iti lipseste un bandou de pe usa !
succes

Opportunity 13-05-06 21:35

am si eu o intrebare daca nu te superi..in pozele unde ai pus semnalizatoarele mi se pare mie sau sunt niste pete albe?ma rog..nu chiar pete..ceva scurs alb :D

mike20 13-05-06 23:25

cred k e ceea ce se reflecta in masina...pare un gard ceva:)

cristivw 14-05-06 00:52

@topser, semnalele si tot ce mai e le voi schimba pe rand... usurel ca nu-s fabrica de cash :P in alta ordine de idei, cred ca am pus poze cu tot ce mai vreau sa pun pe masina la exterior, in paginile anterioare ;)
bandoul de pe usa stai linistit ca l-am montat eu, se rupsesera 2 cleme de plastic si am zis ca decat sa-l pierd pe drum sau sa-l zgarii, mai bine il tin putin in portbagaj, pana imi trece lenea si imi fac timp de el :-P

@Opportunity, pete albe sau alte chestii de genul nu avem in program, ne pare rau :-P. o fi ce s-a strans de la ploaie, ca la CT a plouat de a spart si nu duc masina la vopsit o perioada de timp... ca sa nu stric vopseaua.

@mike20, te-ai prins ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:49.

- Copyright 2026 4Tuning