![]() |
Re: 2001 Eclipse
Razboiul cu insulte ia sfarsit aici. Continuam cu observatii negative politicos formulate. Sper sa nu trebuiasca sa ma repet, altfel se vor lua masuri.
|
Da interesanta masina. Succes cu acel turbo in continuare.
|
e masina mea preferata
|
Deci ce pot sa spun am ramas cu buza umflata cand am vazuto e foarte frumoasa facuta cu gust nu are nici un element nasolo pe ea...Intr-un Cuvant Superba...Bafta incontinuare...:D
|
Bijuterie:!: :!: :!: :!:
|
Multumesc pt comentarii in continuare. Zilele astea o sa fac niste poze mai bune cu masina. Astea postate nu prea imi plac si cred ca se poate mai bine.
|
vad ca va pricepeti foarte mult la Mitsubishi Eclipse.Eu am boala dupa ea de cam 2 ani insa e posibil abia acum sa o pot cumpara.Tin sa mentionez ca sunt oarecum incepator in detalii tehnice despre masini.As vrea sa stiu si eu exact specificatiile tehnice la aceasta masina->
http://www.celulaneagra.ro/mits.JPG este cumva aceasi masina despre care se vorbeste de la inceput?am nevoie sa stiu exact ce capacitate are motorul,consumul,cati CP,si cat de periculoasa pt sanatatea mea poate fi :)).Va multumesc |
Quote:
Versiunea 4cyl este peroculoasa pt ca ii aplici un turbo fara alte modificari la motor. Plus o groaza de piese de pe evo se potrivesc. Consumul la 4 cyl este de 300 mile/rezervor. Faci tu calcule necesare :) Deci daca ai imaginatie masina poate deveni foarte periculoasa pt sanatatea ta hehe. |
Mici schimbari...arata complet diferit:
http://img.photobucket.com/albums/v5...8082007093.jpg http://img.photobucket.com/albums/v5...8082007097.jpg Mitubishi ramane...acu' daca am 2 masini o sa ma ocup de mai multe modificari la motor...probabil. |
felicitari pt infiniti, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ;)
|
acum am aflat de saitu asta si mi se pare tare bun ce vreu ca sa te intreb crezi ca un gs de 2.5 face un gt de 3000
|
mai bine iti luai o toyota supra TT MKIV decat un infinity.poate gaseai la acelasi pret si posibilitatile de tuning pt. o supra se stie;) dar oricum e super si G35.:-)
|
Quote:
Depinde de multe treburi. De obicei discutiile astea sint cam inutile...de ce nu incerci pur si simplu :). Cat despre Infiniti pot sa zic ca este o masina excelenta. Sigur, poti sa iti iei un avion pe care poti sa pui turbo si sa il lasi la 2cm de pamint...dar nu foloseste la nimic. Dupa ce conduci o masina modificata vreo 1 an 2...realizezi ca multe modificari sint inutile pentru ca drumurile nu sint piste. O masina modificata e buna sa te distrezi o ora sau doua. Dup-aia ai nevoie de ceva practic, comfortabil...care merge si tare. |
frumoase masini daca am putea iporta si noi pt eclipse pise de aftermarket din state sunt mult ma ieftine si gasesti ff multe.
|
Quote:
Oricum, daca are cineva nevoie de piese neaparat, putem discuta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning