Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

LKS 16-04-06 17:33

Re: Masinile voastre desenate de noi

Quote:

Originally Posted by ct_31_mym
Am o intrebare...la noi in cta..sunt baieti care fac la comanda..adica te duci cu desenu..si..sa ti faca ..bari chestyy de genu?...si daca da..da mi si mie un nr de tel..ceva..te rog..

pai ...shtiu ca sunt ...pe atelierelor sau pe poporului ...parca ...
mai e unu prin ovidiu ...care face si ala ..
si mai poti sa incerci la Street Car Concept ...sa vb cu baietzii de acolo ..sa`i intrebi [vb cu CeReS sau cu X-Ray-Eyes de pe forum ...ca ei se ocupa cu magazinu din Constanta ]

hai ca o sa incerc sa iti fac rost si de nishte nr de telefon

bafta

Ace Axel 16-04-06 17:44

ma bucur k tia placut...a fost placerea mea sa o desenez :)

o sa incerc sa iti fac si celelalte desene... sa mai apuc o noapte k aseara cu kef d desenat :P

lks poate imi explici si mie p mess diseara cum trebuiesc puse thumburile :P

ct_31_mym 17-04-06 14:44

Thanks again...Astept si celelalte lucrari:)...mersi inca 1 fratilor...Altceva..ce mai ziceti..?A fost cumva vreo cursa in bucale..?..ca am vazut la styry...la antena 1,,,,la constanta aveti idee cand se mai organizeaza?..nu ma bag sa participi...doar la aruncarea cu privirea:))...

LKS 20-04-06 10:06

io inca mai am de lucru la megane`u tau .. daca eram la scoala ...o terminam imediat ...da acasa ...n`am timp .....in sf ..o fac io

OT : la cta s`ar putea sa fie pe 30 apr sau pe 1 mai ...pe aeroport la kogalniceanu ...oricum tre sa se mai auda ceva pana atunci..

Ace Axel 21-04-06 00:46

bah da c esti asa ocupat :D

Ace Axel 24-04-06 10:54

cine are sami dea si mie o poza k lumea cu spatele unui megane ... k nu stiu cum arata.... si k mie lene sa ies afara si sa fac poza io :D

LKS 24-04-06 12:28

cauta pe la sectiunea MASINA MEA > RENAULT ..de pe forum ...poate gaseshti ceva

Ace Axel 24-04-06 12:36

hmm... buna idee...thanks :P

ct_31_mym 24-04-06 18:28

salut baieti...nu am mai intrat de ceva timp pe net...ca nu prea am avut cand..Hristos A INVIAT!..cam cu intarziere..(a2a zi de paste)..dar..:)

Ace Axel 24-04-06 21:54

adevarat a inviat... am vrut sa fac si spatele la megane azi... dar nam gasit nici o poza k lumea... si am iesit afara sa fac poza la unu si am ramas fara baterie :lol:

ad1 25-04-06 08:12

vorba multa saracia omului...
mai bine bagati nisthe desene meseriashe.
spor!

ZanDer 04-05-06 13:41

2 Attachment(s)
poza ... si cerintzele ... deci aripi bombate ( da nu ca si la golfuri ci din toata aripa ), jantele din poza, pragurile sa fie un pic mai patratzoase si daca se poate alt spoiler ... ms anticipat!

Ace Axel 04-05-06 15:19

pare interesant... nu promit nik acu...

vlad_VSV 07-05-06 14:16

1 Attachment(s)
uite aci ti-am facut-o io....ii numa o schita cam nereusita:D:D:D.....dar ca sa-ti faci o idee...sper sa-ti placa....daca ti-o traba in original imi zici ca doar suntem vecini(de garaje):D:D:D.....bafta

Ace Axel 07-05-06 16:04

incerci sa imiti un audi :P

mult prea agresiv spoileru... si prea simplu restu

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning