![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
Quote:
pai ...shtiu ca sunt ...pe atelierelor sau pe poporului ...parca ... mai e unu prin ovidiu ...care face si ala .. si mai poti sa incerci la Street Car Concept ...sa vb cu baietzii de acolo ..sa`i intrebi [vb cu CeReS sau cu X-Ray-Eyes de pe forum ...ca ei se ocupa cu magazinu din Constanta ] hai ca o sa incerc sa iti fac rost si de nishte nr de telefon bafta |
ma bucur k tia placut...a fost placerea mea sa o desenez :)
o sa incerc sa iti fac si celelalte desene... sa mai apuc o noapte k aseara cu kef d desenat :P lks poate imi explici si mie p mess diseara cum trebuiesc puse thumburile :P |
Thanks again...Astept si celelalte lucrari:)...mersi inca 1 fratilor...Altceva..ce mai ziceti..?A fost cumva vreo cursa in bucale..?..ca am vazut la styry...la antena 1,,,,la constanta aveti idee cand se mai organizeaza?..nu ma bag sa participi...doar la aruncarea cu privirea:))...
|
io inca mai am de lucru la megane`u tau .. daca eram la scoala ...o terminam imediat ...da acasa ...n`am timp .....in sf ..o fac io
OT : la cta s`ar putea sa fie pe 30 apr sau pe 1 mai ...pe aeroport la kogalniceanu ...oricum tre sa se mai auda ceva pana atunci.. |
bah da c esti asa ocupat :D
|
cine are sami dea si mie o poza k lumea cu spatele unui megane ... k nu stiu cum arata.... si k mie lene sa ies afara si sa fac poza io :D
|
cauta pe la sectiunea MASINA MEA > RENAULT ..de pe forum ...poate gaseshti ceva
|
hmm... buna idee...thanks :P
|
salut baieti...nu am mai intrat de ceva timp pe net...ca nu prea am avut cand..Hristos A INVIAT!..cam cu intarziere..(a2a zi de paste)..dar..:)
|
adevarat a inviat... am vrut sa fac si spatele la megane azi... dar nam gasit nici o poza k lumea... si am iesit afara sa fac poza la unu si am ramas fara baterie :lol:
|
vorba multa saracia omului...
mai bine bagati nisthe desene meseriashe. spor! |
2 Attachment(s)
poza ... si cerintzele ... deci aripi bombate ( da nu ca si la golfuri ci din toata aripa ), jantele din poza, pragurile sa fie un pic mai patratzoase si daca se poate alt spoiler ... ms anticipat!
|
pare interesant... nu promit nik acu...
|
1 Attachment(s)
uite aci ti-am facut-o io....ii numa o schita cam nereusita:D:D:D.....dar ca sa-ti faci o idee...sper sa-ti placa....daca ti-o traba in original imi zici ca doar suntem vecini(de garaje):D:D:D.....bafta
|
incerci sa imiti un audi :P
mult prea agresiv spoileru... si prea simplu restu |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning