Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand masini recuperate de la leasing (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/144057-masini-recuperate-leasing.html)

X-TaZzY 20-10-09 22:48

Re: masini recuperate de la leasing

Ai adresele in lista pe pagina a 5-a. Asta vorbesti cu cel care se ocupa de vanzarile masinilor acolo. Eventual suna sau trimite un mail cu oferta ta, sau du-te la showroom`ul unde scrie in lista ca se afla masina dorita de tine.

bt-69-mvp 22-10-09 12:12

poti sa oferi niste detalii despre vw touareg poze motorizare la fel si pt santa fe ? am trimis un mail sa-mi ofere detalii despre astea 2 masini si am primit mail inapoi cu lista de masini...

X-TaZzY 22-10-09 12:14

nu pot sa-ti ofer niciun fel de detalii, pentru ca eu nu am ajuns la showroom inca, datorita accidentului facut luni... eventual da un telefon la ei.

foxy vr6 10-02-10 10:18

La MARFIN am incercat din Decembrie sa cumpar un BMW.
Daca nu ai pe cineva acolo sau nu dai o spaga nu vei lua ceva de la ei.

Au o explicatie atat de complicata despre procedura de vanzare incat nu vei putea sa ii contrazici sau sa dovedesti ceva.

NU va faceti sperante cu ei.

Spagari!

Al3xInn0 10-02-10 16:18

o lista mai actualizata daca se poate ar fi bine :)

b37buf 10-02-10 18:58

Quote:

Originally Posted by foxy vr6 (Post 3070757)
La MARFIN am incercat din Decembrie sa cumpar un BMW.
Daca nu ai pe cineva acolo sau nu dai o spaga nu vei lua ceva de la ei.

Au o explicatie atat de complicata despre procedura de vanzare incat nu vei putea sa ii contrazici sau sa dovedesti ceva.

NU va faceti sperante cu ei.

Spagari!

de acord cu tine. si eu am incercat de la marfin si degeaba. ba ca s-a vandut, ba ca au alte oferte, etc.. apoi apar aceleasi masini cu preturi umflate, nevandute.

cicu_alberto 13-02-11 21:55

masini recuperate de la leasing

Mai e valabil Q7?ce an?

yahooo 14-02-11 10:10

Bunurile recuperate pe leasing merg de regula la angajatii firmei care le revand ulterior. Daca nu ai pe cineva in firma este foarte dificil daca nu chiar imposibil sa intri in posesia unui bun care-l au de vanzare.

nec_tin 13-10-11 12:37

a:!:aaaaaa

Fixius 14-10-11 21:40

pe mine m-ar interesea seriile 5 x5 si touareg-ul

asa cum ai facut rost de aceasa lista te rog sa-mi faci rost si de numarul directorului din firma ca sa tratez direct cu el, bine'nteles vei primi si tu partea !!

Fixius 14-10-11 21:44

Quote:

Originally Posted by X-TaZzY (Post 2660297)
Salut baieti.

Am un 520d in momentul asta. D`abia i s`a montat paket ///M. E extra-full, 2007, jante negre, e pur si simplu impecabila. Masina e a celui mai bun prieten al meu. Pretul este in jur de 15000 euro si se vinde urgent.

pune-ma in legatura cu pritenul tau, ca's intereseat de seria 5

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning