![]() |
Re: POZE - King of Europe
5 Attachment(s)
Quote:
|
Re: POZE - King of Europe / PICTURES
8 Attachment(s)
Quote:
s3-ul tia placut? e a unui prieten foarte bun de-al meu ...ia niste poze |
Re: POZE - King of Europe
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
28 Attachment(s)
|
18 Attachment(s)
Hastea sunt ultimele din partea mea, din ziua nr 2. Multumesc organizatorilor pentru acreditarea foto ;) si felicitari din nou pentru pentru eveniment, orice scapari eu le trec cu vederea, tinand cont ca e prima oara in tara, s-au descurcat foarte bine.
|
1 Attachment(s)
Ultimele retusuri :arrow:
|
1 Attachment(s)
Am pus prin topicu asta in pagina 1 sau 2 poze din prima zi si e una lungaaaaaaa, un colaj cu etapele, numai ca atunci n-am avut si ultima varianta cu rosu.
si PS: nu mai imi trimiteti mesaje pe pm sau altfel, nu trimit poze la pachet si nu dau poze de dimensiuni mai mari. |
aici are 800pixeli pe inaltime si e facuta din cateva poze.
|
7 Attachment(s)
In primul rand multumim organizatorilor ca am vazut si noi asa ceva la noi in tara...ca ni se mai da si noua o raza de lumina. As dori sa imi exprim deosebitul respect si admiratia totala ptr Romanii nostrii care ne-au reprezentat tara cu atata pasiune, Tengule, Sorine, Mariuse sunteti cei mai tari , nu in ultimul rand tuturor "ursilor" si nu numai care ati participat si ati participat bine, SOW-ule regrete ptr roata ta de spate:Dai fost total mi-a placut optimismul...ce sa mai romanasii nostri THE BEST...cgiar dak au fost altii care au facut show, sa nu uitam investitiile care sunt in acele masini si muuulta experienta si conditiile care le au acei oameni, colac peste pupaza a fost un show demn de vazut.MULTUMIM...mai asteptam!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
11 Attachment(s)
tot respectul pentru organizatori...am inteles ca mai urmeaza cateva weekend-uri cu show :P sa ne vedem cu bine p.s. am fost pe pfaza cand s-a aplecat tipa :twisted: :twisted: :twisted:
|
10 Attachment(s)
Cateva si de la mine
|
20 Attachment(s)
restul de poze de la eveniment le-am pus pe PicasaWeb sper sa nu se supere nimeni:
http://picasaweb.google.ro/tudistef/...And4TuningCluj |
20 Attachment(s)
Continui cu selectia de imagini - galeria #2 of 3. M-am axat mai mult pe partea de drift in ceea ce priveste imaginile puse pe forum. Am facut multe fotografii si in zona de cluburi, in principiu cam 90% dintre masini au fost surprinse fie individual fie intr-o poza de grup. Nu le pot include pe toate, sunt prea multe, insa daca cineva de pe forum a expus masina si nu a gasit imagini sau a gasit imagini prea putine cu masina lui imi poate da un PM si pot verifica daca pot sa ajut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning