Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Campionatul European de Drift "King of Europe" in Romania ! (https://forum.4tuning.ro/608-campionatul-european-drift-king-of-europe-romania.html)
-   -   POZE - King of Europe / PICTURES (https://forum.4tuning.ro/608-campionatul-european-drift-king-of-europe-romania/143846-poze-king-of-europe-pictures.html)

Winnetou.K. 22-09-09 14:31

Re: POZE - King of Europe

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogdan_SX (Post 2658695)
duminica au dansat trei fete pe scena de langa spalatorie, nu are nimeni poze cu ele ? (in special cu bruneta dragalasa in fusta scurta neagra)

Le-am facut vreo 50 de cadre:lol:

RIcKO 22-09-09 15:49

Re: POZE - King of Europe / PICTURES

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by icsmosh (Post 2660026)
felicitari organizatorilor!!! echipei 4TUNING:D si participantilor ! toti ai facut spectacol indiferent de nationalitate au fost excelenti:D bv tengu bv Hai bv Kns bv Ursu tricolor:X ( masina asta mia placut mult:D) si felicitari la toti ceilalti :D asteptam evenimente la fel de spectaculoase pe viitor;D

s3-ul tia placut? e a unui prieten foarte bun de-al meu ...ia niste poze

JunKer_hP 22-09-09 16:03

Re: POZE - King of Europe

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogdan_SX (Post 2658695)
duminica au dansat trei fete pe scena de langa spalatorie, nu are nimeni poze cu ele ? (in special cu bruneta dragalasa in fusta scurta neagra)

uite aici:)

axela 22-09-09 18:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2660477)
man pune o poza cu el ...ca sincer nu imi amintesc de nici unu albastru...era un nissan alb cu geamuri albastre ...la drift

uite o singura poza

KoKozula 22-09-09 20:43

28 Attachment(s)
O galerie foto de la KOE Drift Series Polus 2009 si de la mine ...

Mai multe poze gasiti AICI

nervathorys 22-09-09 21:38

18 Attachment(s)
Hastea sunt ultimele din partea mea, din ziua nr 2. Multumesc organizatorilor pentru acreditarea foto ;) si felicitari din nou pentru pentru eveniment, orice scapari eu le trec cu vederea, tinand cont ca e prima oara in tara, s-au descurcat foarte bine.

nervathorys 22-09-09 21:50

1 Attachment(s)
Ultimele retusuri :arrow:

nervathorys 22-09-09 21:59

1 Attachment(s)
Am pus prin topicu asta in pagina 1 sau 2 poze din prima zi si e una lungaaaaaaa, un colaj cu etapele, numai ca atunci n-am avut si ultima varianta cu rosu.
si PS: nu mai imi trimiteti mesaje pe pm sau altfel, nu trimit poze la pachet si nu dau poze de dimensiuni mai mari.

nervathorys 22-09-09 22:05

aici are 800pixeli pe inaltime si e facuta din cateva poze.

rusu_85_urs 22-09-09 22:49

7 Attachment(s)
In primul rand multumim organizatorilor ca am vazut si noi asa ceva la noi in tara...ca ni se mai da si noua o raza de lumina. As dori sa imi exprim deosebitul respect si admiratia totala ptr Romanii nostrii care ne-au reprezentat tara cu atata pasiune, Tengule, Sorine, Mariuse sunteti cei mai tari , nu in ultimul rand tuturor "ursilor" si nu numai care ati participat si ati participat bine, SOW-ule regrete ptr roata ta de spate:Dai fost total mi-a placut optimismul...ce sa mai romanasii nostri THE BEST...cgiar dak au fost altii care au facut show, sa nu uitam investitiile care sunt in acele masini si muuulta experienta si conditiile care le au acei oameni, colac peste pupaza a fost un show demn de vazut.MULTUMIM...mai asteptam!

KoKozula 22-09-09 23:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rusu_85_urs (Post 2661501)
Omul ala Patrick dak nu ma insel era senzatie cu salutul lui....m-a distrat la culme....super tare.

Ai dreptate .... :lol:

livvas 23-09-09 10:00

11 Attachment(s)
tot respectul pentru organizatori...am inteles ca mai urmeaza cateva weekend-uri cu show :P sa ne vedem cu bine p.s. am fost pe pfaza cand s-a aplecat tipa :twisted: :twisted: :twisted:

toader 23-09-09 17:34

10 Attachment(s)
Cateva si de la mine

tudistef 23-09-09 21:13

20 Attachment(s)
restul de poze de la eveniment le-am pus pe PicasaWeb sper sa nu se supere nimeni:
http://picasaweb.google.ro/tudistef/...And4TuningCluj

Vyk 23-09-09 21:45

20 Attachment(s)
Continui cu selectia de imagini - galeria #2 of 3. M-am axat mai mult pe partea de drift in ceea ce priveste imaginile puse pe forum. Am facut multe fotografii si in zona de cluburi, in principiu cam 90% dintre masini au fost surprinse fie individual fie intr-o poza de grup. Nu le pot include pe toate, sunt prea multe, insa daca cineva de pe forum a expus masina si nu a gasit imagini sau a gasit imagini prea putine cu masina lui imi poate da un PM si pot verifica daca pot sa ajut.

All times are GMT +2. The time now is 22:40.

- Copyright 2026 4Tuning