![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombie
la 150m de mall este un hotel/pensiune unde au vorbit baietii de camere....costa 50ron camera de 2-3 persoane daca nu ma insel
|
Quote:
|
Quote:
Nu putem stii cum va fii vreamea . Oricum in caz Doamne Fereste va ploua putem baga destul de multe masini in Mall si in partea spre raul arges (cei care ati fost stiti) este acoperit mall cu o suprafata de 15 metri latime si 100 lugime deci mai intra masini si acolo destul de multe . V-am mai pregatit o surpriza in parcarea mall va fii un Cort de 400 metri patrati . In acel cort seara va fii party . Dj , Roboti , si cat mai multe femei :)) Cei care vor veni sunt sigur ca nu au cum sa nu se distreze si sa se simta bine . Cei care au fost la primul eveniment pot confirma ca sau distrat si cred ca sau simtit bine dupa comentarile care l-am vazut dupa eveniment . Va astept in numar cat mai mare . |
referitor la dormit... nu stiu cat o sa dormitzi voi sambata noaptea daca facem IAR GRATAR LA 12 NOAPTEA IN FATZA LA MALL LA INTRAREA PRINCIPALA =)) deci.... luatzi`va gandul de la somn... apropo eu vreau party in cortul ala...apoi dupa spargere la cort...trecem la gratar :X ca ma ia foamea.. :))
|
trebuie si putin dormit .. ca unii au multicel de condus duminica :D
si daca pleci vineri noaptea , sambata stai toata ziua , sambata noaptea rupi , duminica te uiti la drifturi si apoi iar conduci ... si luni mai intrii si la munca ... viiiiis :D |
Da corect :D si oleaca de nani :))
|
asa :) atunci aduc tigaia si facem si clatite =)) la grataru ala :))
|
legat de cazari si restu o sa va dam mai multe detalii la fatza locului...
|
poate si vreo lista ceva cu cei care vor participa...pe langa vlad care s-a anuntat primu:P felcitari vlade ai fost criminal:D sa ne impusti din nou cu esapamentul tau :)) pooopp si respect toti baietii astia minunati care depun atatea eforturi ca sa ne demonstreze noua ce pot...de la eforturi ale masinilor pana la cele mai inalte eforturi finaciare!! RESPECT!!
|
Inferno MotorSport va fii la Pitesti pe data de 17-18 oct !!!!!!!
|
de abia astept sa casc si eu ochii :D
dar am si eu o intrebare se pot aduce de la bucuresti (bineinteles,daca exista :lol:) tricouri cu 4tuning drifters,sa fie puse in vanzare? (ca idee,nu dati cu pietre,bolovani si alte corpuri "moi" :-) ) |
Speed4U prezenti !
|
Quote:
|
va asteptam , totusi incepe sa ma sperie vremea asta....
dar totusi sa fim optimisti |
Deocamdata nu sunt materiale promoţionale de vânzare, cea mai bună publicitate o faceti voi, cei care povestiţi ce a reuşit 4tuning împreuna cu colaboratorii să facă.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning