Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Un E36 Coupe cu spirit libertin (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/143268-e36-coupe-spirit-libertin.html)

Geo_DXG 15-09-09 20:22

Re: Un E36 Coupe cu spirit libertin

felicitari proprietarului ....tre sa-i palca lui in primul rand si sincer parerea mea nu cred, ca conteaza

D.Y ¬ 15-09-09 20:42

Frumoasă maşină!!!

Felicitări propietarului!!!

ziemenz 15-09-09 21:14

Nu va suparati daca intreb, grilele fata sunt de facelift (96-99) sau non-facelift (92-94), nu de alta dar sunt in lucrari cu masina mea si inca nu m-am decis la grile.

GOGU_VL 15-09-09 21:15

Sa-mi spun si eu parerea, chiar daca nu conteaza, dar nu ma pot abtine.
Nu pot sa nu recunosc ca s-a depus multa munca in masina, normal ca s-a depus, asa cum a stiut proprietarul si unde a putut s-o faca, fiecare in limita banilor si posibilitatilor. Dar totusi ca sa iasa ceva frumos si cu cat mai mult gust, cam astea ar fi argumentele mele aduse masinii:
- nu cred ca ii sta bine fara bandouri pe usi, se puteau pastra pana si cele originale, nu neaparat cele de ///M;
- faruri Made in China....hmmm....dau bine si nu dau, dadeau mai bine cele originale cu angel-eyes ccfl;
- bandouri bara fata/spate meritau negru mat, nu in culoarea masinii;
- prea multe abtipilduri puse anapoda;
- portbagajul daca il lasa asa cum l-a facut mama natura dadea mai frumos, si putea sa ramana CSL;
- interiorul......puteai fotografule/moderatorule, sa astepti pana e gata si atunci erau muuult mai interesante pozele(pro sau contra);
- putea si el macar sa imprumute plasa din bara fata de la cineva....totusi i-a aparut masina pe prima pagina pe www.4tuning.ro, nu ?
- avand motor 2,5 24v eu zic ca nu se mai postau unele posturi contra, daca facea piruetele alea pe asfalt.....ca acolo face pana si 1.6 acelasi lucru.

Oricum pareri pro si contra o sa fie la orice masina posta, poa-sa fie ea din Ro sau nu.
Pana la urma fiecare isi tuneaza masina asa cum ii place lui.
Per-total,nu este masina de pus acolo unde ai pus-o tu.

Stima E36 :!:

GOGU_VL 15-09-09 21:18

Quote:

Originally Posted by ziemenz (Post 2642848)
Nu va suparati daca intreb, grilele fata sunt de facelift (96-99) sau non-facelift (92-94), nu de alta dar sunt in lucrari cu masina mea si inca nu m-am decis la grile.

Da boss, facelift (96-99), pune-le daca poti, ca dau bine....dar daca le iei trebuie sa mai cumperi ceva.

FireWolf 15-09-09 21:39

Are e36 un bot atat de frumos ... si multi il strica cu prelungirea capotei ...

NuMbEr-OnE 15-09-09 21:44

Foarte tare masinutza.felicitari Dragos

Tristann 16-09-09 08:26

o adevarata opera de masina

morpheusmaster 16-09-09 11:23

O masina frumoasa care imi place per ansamblu dar sunt unele lucruri deranjate si acestea ar fi:
1) Toba...niciodata nu am fost fan toba de japoneza pe o masina germana.
2) Masina se vrea "clean style" dar are umpic cam multe stickere si puse anapoda :) Daca au fost puse inainte de shoot pentru putina reclama la brandurile respective, it's ok.
3) Plasa din spoilerasul fata

Sper sa nu pui la suflet remarcile aduse (de mine si nu numai) dar sa pui mana sa le rezolvi ca parerea mea e pacat sa nu faci asta ;) Felicitari pentru masina si munca depusa.

bogg 16-09-09 12:16

Are narile strambe.

BV_88_SIK 16-09-09 12:56

Quote:

Originally Posted by conty one (Post 2641748)
foarte frumoasa pisica...mai ales culoarea si spatele de cls...felicitari posesorului

csl vroiai sa spui?:oops:

tsughi.bughi 16-09-09 15:34

Super piesa pisi asta,culoare e super.bafta in continuare propietarului in dezvoltarea si upgrada-rea ei

dragos002 16-09-09 15:47

Corect ca se face 4tuning'ul de ras . Prea multa fibra pe masina , toba japan style nu se potriveste de nici o culoare . Sunt multe pisici mult mai frumoase .

GabelloU 18-09-09 00:43

Frumoasa tare masina....facuta cu gust....felicitari proprietarului

cele_trei_gratzii 22-09-09 16:56

nu mai vb aiurea daca nu aveti ce arata mai bun,multa lume isi da cu parerea nestiind prea multe lucruri despre subiect.daca sunteti mai tari,de ce nu apareti voi in locul lui ?

felicitari dodo ! noi stim cata munca si pasiune s-a depus in masina si ca nimic din ce scrie nu este inventat , cum spun unii care sunt invidiosi.

noi te iubim si stim ce iese din mana ta ! :*

All times are GMT +2. The time now is 21:28.

- Copyright 2026 4Tuning