![]() |
Re: VW Golf5 GTI
fuscobal: o sa incerc si o sa vedem ce iese.
|
Inca o mare problema este, asa cum a spus si fuscobal ca vibratiile se transmit corpurilor invecinate.Avand in vedere ca majoritatea masinilor au bordul construit din mai multe repere si in general din materiale mai putin rigide si stabile, ca sa faci ceea ce vrei tu presupune o munca titanica, dar bineinteles nu spune nimeni ca este imposibil, asa ca bafta in construirea sistemului tau.
PS:Ar fi interesant sa iti construiesti alt bord si sa iti muti si mid-basii in el. |
Marinu: o sa incerc intai varianta doar cu diful in consola. daca nu iese merge incercata si varianta ta cu toate ca va fi o munca colosala.
|
dj81bas.... daca te hot sa te apuci de bord, arunca un ochi aici :
http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=150197 cer scuze daca stiai forumul. e o masina de competitie sq care a castigat deja si e in reconstructie acuma. succes p.s.: scuze de off-topic |
Quote:
|
Quote:
|
okay.. ce am vazut aici ma refer la pozele din prima pagina e prea mult.... nu vreau ca masina mea noua sa fie "dezmembrata" si apoi instalat fot sound-ul ala.. Se poate ceva mai simplu??? ceva de genul un amp 4 boxe diferite de cele care vin deja pe masina + un sub??? si daca da c-am care e pretul PENTRU MONTARE?
|
Vorbeste cu Saxo pentru manopera. Postul asta trebuia pus la "sisteme audio pentru masini". Asta este o arie pentru competitie !
|
9 Attachment(s)
Weekendul trecut am inlocuit masivul 12W7 cu un fratior mai mic numit 10W6v2. Desi nu are autoritatea si output-ul lui W7, 10W6 loveste mai rapid si se imbina mult mai bine cu mid-basii in sistemul meu. La construirea incintei s-au folosit : MDF de 18mm, 3-4 straturi de fibra, dynamat extreme, burete cu celule inchise, vata minerala si mocheta. Volumul recomandat de JL este de 17.7l net iar noi am obtinut 20.6l ceea ce face ca difuzorul sa coboare chiar mai bine decat in incinta recomandata. Conform simularilor, am obtinut un Fb de 43.3Hz si Qtc de 0.656 ceea ce corespunde in mare masura cu ceea ce rezulta din auditii ! Masuratorile RTA au fost efectuate seara tarziu intr-un loc foarte izolat de traficsi zgomot. Pentru acuratete am verificat raspunsul cu sistemul oprit si nu am obtinut decat un parazit nesemnificativ de vreo 5db la 50Hz. Multumesc inca o data colegului Marinu care a dat din nou rabdare de o rabdare si minutiozitate iesite din comun !
|
Incredibil !!!!!!
|
Acum numai sa ai grija sa nu dea cineva cu picioru in difuzor. Nu poti sa ii pui o grila,ceva?
|
Am pus grila dupa ce am facut poza !
|
Dar spune-mi si mie,cum se sta acum in fata?Nu e cam incomod?
E greu sa faci asa ceva? |
foarte frumos. sper sa am oportunitatea sa aud si eu odata sistemul asta.
|
Nu e incomod. Nu mai poti intinde picioarele si atat. Tot stai ceva mai bine decat pe locurile din spate ! Depinde de indemanarea fiecaruia cat de greu e sa faci asa ceva ! Noua ne-au fost necesare 3 zile !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning