![]() |
Aha zici tu ........da` cand tzio da aia doua lovituri(sub centura)....te`a spart......(Stie stilu` cocorului)...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
|
lasa tu cocoru ... s-o vezi la umeri craci ce tare e! :P :P :P
|
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Inseamna ca........o sa itzi para rau de ea cand s`o duce dreaq.........!????? :lol: :lol: :lol: :P :P |
gasesc alta ! :lol: :lol:
|
gasesti alta?? tot de 80 de ani??
acum gata fara caterinca .. Alexius fa ceva cu femeia ta .. ca`i prea periculoasa.. sincer iti zik.. dreseaz`o sau punei botnitza.. ca mie mi`e frika sa nu`mi faca ceva :evil: .. ti`a zis Coiotu ca mai avea putin si ma batea... e prea geloasa!! :evil: |
Mai buna ca asta nu cred ca gaseshti......din spusele tale...... :P :P :lol: :lol:
|
o sa incerc s-o dresez :) da nu vrea baba !
coiotule : ai dreptate ! :( :( |
Al3xius....las`o dreaq shi incearca sa itzi cautzi alta mai batrana......ca cu deshtea tinere te baga la corupere...... :P :lol: :lol: :lol: :P :P :P
PS: Spunei sa aiba grija....sa nu se mai ia de Sonnya..ca.....nuj` ce se intampla...k? :P :P :P |
mm .. pai ce e dupa ea?
asa barbat esti tu ? |
e rea ma ...v-am spus ! :lol: :lol: :lol:
|
Pai dai mah 2 bastarci dupa kap.............. :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:
|
saluuuut!!!.....
sa vedeti ce recuperez imediat la funny stuff....numai sa ma instalez eu acasaa... acuma de juma' de ora \"ajunsei\" si eu din oltenia...moamaaa..acuma uite m-as duce inapoi... hai ca m-am ras bine la bancuri..si la poze uite inca unul ...ca mai nou sunt si eu cu pescuitul(stie avatar) gaseste un tip pestisorul de aur....care dupa cum stiti ii promite sa-i indeplineasca 3 dorinte cu conditia sa-l lase liber...la care..olteanu nostru pescar zice..\" zi sa mori tu!\" |
:lol: marfa banc :) :) :)
|
:mrgreen: :evil_laug
|
inke una.....
mare razboi intre somalezi si americani.... vine un tip din tabara neutra...si zice catre somalezi... :yikes: :yikes: :yikes: moamaaaaa....oh my god...maiculitzaaaaaa..ce arsenal isi pregatira animelele astea de americani... :pistoles: avioane,miguri...tancuri..bombe submarine.... :2gun: mitraliere..rachete :zombie: ...tot ce vrei...mai sa fie......va spulbera :nervious: :nervious: :nervious: ..mai omenior...ce faceti...voi cu ce va pregatiti ce sa fie..somalezii nostri....cat era tara de lunga si dealul de inalt...un steag..si o talanga.....cat era intinsul..un steag...o talanga....un steag..o talanga.....un steag o talanga...moamaaa..isi pune asta mainile in cap..pai mai..ca stiti....ca astia.... :yikes: ....bah! :weirdface :headache: da voi ce faceti cuuuu....steagu si cu talanga.... la care somalezii nostri...relaxati...poi...noi...le aratam ca ni se falfaie si ni se balangane de ei..... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning