Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Funny stuff (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1429-funny-stuff.html)

COIOTU` JR. 09-07-04 17:02

Aha zici tu ........da` cand tzio da aia doua lovituri(sub centura)....te`a spart......(Stie stilu` cocorului)...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Al3xius 11-07-04 13:30

lasa tu cocoru ... s-o vezi la umeri craci ce tare e! :P :P :P

COIOTU` JR. 11-07-04 16:51

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Inseamna ca........o sa itzi para rau de ea cand s`o duce dreaq.........!????? :lol: :lol: :lol: :P :P

Al3xius 11-07-04 17:49

gasesc alta ! :lol: :lol:

sonnya 11-07-04 18:25

gasesti alta?? tot de 80 de ani??
acum gata fara caterinca .. Alexius fa ceva cu femeia ta .. ca`i prea periculoasa.. sincer iti zik.. dreseaz`o sau punei botnitza.. ca mie mi`e frika sa nu`mi faca ceva :evil: ..
ti`a zis Coiotu ca mai avea putin si ma batea... e prea geloasa!! :evil:

COIOTU` JR. 11-07-04 18:36

Mai buna ca asta nu cred ca gaseshti......din spusele tale...... :P :P :lol: :lol:

Al3xius 11-07-04 18:43

o sa incerc s-o dresez :) da nu vrea baba !

coiotule : ai dreptate ! :( :(

COIOTU` JR. 11-07-04 18:53

Al3xius....las`o dreaq shi incearca sa itzi cautzi alta mai batrana......ca cu deshtea tinere te baga la corupere...... :P :lol: :lol: :lol: :P :P :P
PS: Spunei sa aiba grija....sa nu se mai ia de Sonnya..ca.....nuj` ce se intampla...k? :P :P :P

sonnya 11-07-04 18:53

mm .. pai ce e dupa ea?
asa barbat esti tu ?

Al3xius 12-07-04 00:34

e rea ma ...v-am spus ! :lol: :lol: :lol:

COIOTU` JR. 12-07-04 17:20

Pai dai mah 2 bastarci dupa kap.............. :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

strengaritza 13-07-04 15:24

saluuuut!!!.....
sa vedeti ce recuperez imediat la funny stuff....numai sa ma instalez eu acasaa...
acuma de juma' de ora \"ajunsei\" si eu din oltenia...moamaaa..acuma uite m-as duce inapoi...

hai ca m-am ras bine la bancuri..si la poze
uite inca unul ...ca mai nou sunt si eu cu pescuitul(stie avatar)

gaseste un tip pestisorul de aur....care dupa cum stiti ii promite sa-i indeplineasca 3 dorinte cu conditia sa-l lase liber...la care..olteanu nostru pescar zice..\" zi sa mori tu!\"

g-spott 14-07-04 01:52

:lol: marfa banc :) :) :)

munty 14-07-04 22:52

:mrgreen: :evil_laug

strengaritza 15-07-04 02:29

inke una.....

mare razboi intre somalezi si americani....
vine un tip din tabara neutra...si zice catre somalezi...
:yikes: :yikes: :yikes:
moamaaaaa....oh my god...maiculitzaaaaaa..ce arsenal isi pregatira animelele astea de americani... :pistoles: avioane,miguri...tancuri..bombe submarine.... :2gun: mitraliere..rachete :zombie: ...tot ce vrei...mai sa fie......va spulbera :nervious: :nervious: :nervious: ..mai omenior...ce faceti...voi cu ce va pregatiti
ce sa fie..somalezii nostri....cat era tara de lunga si dealul de inalt...un steag..si o talanga.....cat era intinsul..un steag...o talanga....un steag..o talanga.....un steag o talanga...moamaaa..isi pune asta mainile in cap..pai mai..ca stiti....ca astia.... :yikes: ....bah! :weirdface :headache: da voi ce faceti cuuuu....steagu si cu talanga....
la care somalezii nostri...relaxati...poi...noi...le aratam ca ni se falfaie si ni se balangane de ei.....

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning