![]() |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
dau jantele de pe masina pe 17 pe unele p 18 tot ford http://************/poze/633.html aici niste poze zic eu dragute. daca puteti sa dati si niste comenturi ar fi ok. multumesc |
Re: Ford Mondeo MK3 2.2TDCi TitaniumX
frumoasa masina chiar si cu jantele astea
parerea mea este sa nu o strici cu niste jante aiurea eu spun ca daca ai sa pui jante de mondeo ST ai sa fii doar un alt ST gandestete sa o personalizezi cumva |
Quote:
|
mhhhh cam naspa cu bani astia si cu criza
|
tragem si noi cum putem pana iesim din criza...:)
|
Quote:
|
salut frumoasa masina,are si un prieten tot la fel un mondeo 2.2 tdci,merg foarte bine si sunt dotate,iam adus de pe ebay o nuca ca aceasta http://www.passionauto.co.uk/package...ick-gaiter.php si vine foarte bine :D
|
Am urmarit acest thread si imi place cum a iesit masina, dar am o intrebare: triplele alea originale cumva is de vanzare?..si daca da la ce pret..
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
...dupa o munca titanica...iata ca a venit si schimbarea luminilor din bord...
|
uraaaa! frumos, frumoooos, ia sa-mi mai lasi si mie un id ca nu stiu care mai e al tau, ca il aveam intr-un timp...
mai am si eu de facut ceasurile, dar nu am mai avut timp de masina :cry: |
id: andreidanieli99 ; tu ai schimbat luminile de la tot bordul? ca asta as vrea sa fac si eu in continuare dar am mici reticente ...
|
da, am schimbat de la tot bordul, blocul de lumini, butoanele de la geamuri...
si tocmai ceasurile nu le-am facut eu :lol: |
[QUOTE=Pastylat;
salut domnu am o intrebare daca ma poti lamuri amun mondeo mk3 de curand luat si cu xenon de fabrica cum ai si tu pe al tau zi mi te rog daca farurile tale se autoregleaza sus-jos automat in bord nu am buton pentru reglaj faruri iar demontand farul am vazut ca motorasul exista astept un raspuns de la tine bafta |
[QUOTE=luckylove;4963342][QUOTE=Pastylat;
salut domnu am o intrebare daca ma poti lamuri amun mondeo mk3 de curand luat si cu xenon de fabrica cum ai si tu pe al tau zi mi te rog daca farurile tale se autoregleaza sus-jos automat in bord nu am buton pentru reglaj faruri iar demontand farul am vazut ca motorasul exista astept un raspuns de la tine bafta[/QUOTE] salut, da, au reglaj automat care nici la mine nu mai merge |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning