Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Mondeo MK3 2.2TDCi TitaniumX (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/142792-ford-mondeo-mk3-2-2tdci-titaniumx.html)

Pastylat 19-01-10 22:24

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 2988638)
ce vorbesti baaa...drifter tata :))

pacat cu zapezile astea ca stiu ca si tu te "calificai"

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 2988829)
Foarte bine arata stopurile acelea inegrite... numai ca nu se prea vede cand pui frana... nu imi dau seama, al 3-lea stop pe frana e si el acoperit de folia de pe luneta? eventual daca ai putea face cumva macar acela sa se vada.

Spuneai mai la inceput ca ai un set de jante ca a tale pe 17" ? Nu le dai?

folia de pe luneta nu acopera si stopul central si pe stopurile de jos se vede destul de bine diferenta atunci cand pui frana...bine asta depinde de cel din spate daca poarta ochelari sau nu:D
dau jantele de pe masina pe 17 pe unele p 18 tot ford

http://************/poze/633.html aici niste poze zic eu dragute. daca puteti sa dati si niste comenturi ar fi ok. multumesc

ascany 21-02-10 16:03

Re: Ford Mondeo MK3 2.2TDCi TitaniumX

frumoasa masina chiar si cu jantele astea
parerea mea este sa nu o strici cu niste jante aiurea eu spun ca daca ai sa pui jante de mondeo ST ai sa fii doar un alt ST gandestete sa o personalizezi cumva

Pastylat 21-02-10 17:09

Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3109308)
frumoasa masina chiar si cu jantele astea
parerea mea este sa nu o strici cu niste jante aiurea eu spun ca daca ai sa pui jante de mondeo ST ai sa fii doar un alt ST gandestete sa o personalizezi cumva

multumesc pt aprecieri. pai tocmai asta e... nu as vrea sa ii pun "doar niste jante de st" simple... adica as vrea niste jante de ST pe care sa le modific eu. ideea e ca proiectul pt ea este definitivat...adica stiu ce am de facut...insa stau prost la capitolul timp si bani, mai ales ca am in desfasurare si un alt proiect...

ascany 21-02-10 17:57

mhhhh cam naspa cu bani astia si cu criza

Pastylat 21-02-10 23:18

tragem si noi cum putem pana iesim din criza...:)

MrYonutz 31-10-10 18:47

Quote:

Originally Posted by dal3x (Post 2832308)
Arata bine cu farurile negre..chiar f bine..dar .. schimba becurile alea de pozitie albastre :( :( .. pune ceva cu led alb sau alb-xenon (f putin albastrui) vin de 50 de ori mai bine..parerea mea !

P.S. - te intereseaza asa ceva (nuca Robocop de schimbator) ?
La 1 sapt de cand mi-am pus nuca asta, am schimbat pielea de la schimbator ..si am schimbat iar nuca cu una cu cusaturi rosii, ca sa vina bine :)

cat e nuca??

GTXR 31-10-10 22:10

salut frumoasa masina,are si un prieten tot la fel un mondeo 2.2 tdci,merg foarte bine si sunt dotate,iam adus de pe ebay o nuca ca aceasta http://www.passionauto.co.uk/package...ick-gaiter.php si vine foarte bine :D

Victorio 16-12-10 18:30

Am urmarit acest thread si imi place cum a iesit masina, dar am o intrebare: triplele alea originale cumva is de vanzare?..si daca da la ce pret..

Pastylat 17-12-10 01:07

Quote:

Originally Posted by Victorio (Post 3903397)
Am urmarit acest thread si imi place cum a iesit masina, dar am o intrebare: triplele alea originale cumva is de vanzare?..si daca da la ce pret..

multumesc. momentan nu pot vinde nimic de pe masina pt ca am un proiect destul de amplu pt ea, si ma mai folosesc de aceste piese (dubluri). multa lume este interesata si de stopuri si de faruri. la momentul vanzarii o sa postez. momentan astept venirea lu' "nenea CASCO" ca deh...e criza:D:twisted:

Pastylat 17-05-11 01:36

6 Attachment(s)
...dupa o munca titanica...iata ca a venit si schimbarea luminilor din bord...

goshy 17-05-11 14:06

uraaaa! frumos, frumoooos, ia sa-mi mai lasi si mie un id ca nu stiu care mai e al tau, ca il aveam intr-un timp...

mai am si eu de facut ceasurile, dar nu am mai avut timp de masina :cry:

Pastylat 20-05-11 04:19

id: andreidanieli99 ; tu ai schimbat luminile de la tot bordul? ca asta as vrea sa fac si eu in continuare dar am mici reticente ...

goshy 20-05-11 10:16

da, am schimbat de la tot bordul, blocul de lumini, butoanele de la geamuri...
si tocmai ceasurile nu le-am facut eu :lol:

luckylove 03-04-12 01:27

[QUOTE=Pastylat;

salut domnu
am o intrebare daca ma poti lamuri
amun mondeo mk3 de curand luat si cu xenon de fabrica cum ai si tu pe al tau
zi mi te rog daca farurile tale se autoregleaza sus-jos automat
in bord nu am buton pentru reglaj faruri iar demontand farul am vazut ca motorasul exista

astept un raspuns de la tine

bafta

Pastylat 03-04-12 01:30

[QUOTE=luckylove;4963342][QUOTE=Pastylat;

salut domnu
am o intrebare daca ma poti lamuri
amun mondeo mk3 de curand luat si cu xenon de fabrica cum ai si tu pe al tau
zi mi te rog daca farurile tale se autoregleaza sus-jos automat
in bord nu am buton pentru reglaj faruri iar demontand farul am vazut ca motorasul exista

astept un raspuns de la tine

bafta[/QUOTE]

salut,

da, au reglaj automat care nici la mine nu mai merge

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning