| crysty.bobok |
16-02-10 21:23 |
Re: E39 - black bmw
Quote:
frumoasa masina.bafta cu ea
|
Ms Provenzano nici m5-ul tau nu e rau :lol:
Quote:
Aoleu bine ca zisasi ca imi aminti sa fac poze la spray,ma duc chiar acuma in service sa fac poze si sa iei tot pachetul ws platinium(e cel mai bun la exterior/interior auto) si nu ai probleme la partea nichelata timp de cel putin 9 luni,poti sa faci narile dar cu conditia sa tratezi cu ws platinium
|
chiar astazi am fost sa cumpar spray nu vazusem poza pusa de tine ca l-am luat de dimineata .. dar e la fel ca cel care l-ai postat tu :D
dap Bobo .. le stiu jantele sunt foarte frumoase si astea... totusi mai caut oz futura .. daca nu gasesc o sa iau Keskin KT1 nam decat sa astept vreme frumoasa pt jante si cauciucuri de vara .....
Quote:
prea tari jantele astea, inainte sa achizitionezi astfel de jante tre sa te gandesti daca gasesti anvelope ( sunt foarte late pentru 18 ) si trebuie sa umbli pe la aripi .uita-te ce anvelope mici are pentru latime lor cat sunt de trase, la maxim, dar merita orice efort astfel de jante , chiar daca esti nevoit sa iei anvelope noi:P.... multa bafta la cautare!!!!
|
da... totusi nu vroiam cu buza asa mare... dar daca gasesc nu o sa ezit 100% .. cat despre cauciucuri oricum vreau sa iau noi...
app ... tu le-ai dat pe ale tale ? stiu ca vroiai de 7-er....
|