![]() |
Re: ce inseamna TDI?
Quote:
|
Ei isi pun nume ca VITO (fara cratima :D ) doar pe minivanuri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sau consumul mai redus?
|
Quote:
|
E clar. Tractoarele sunt depasite...
|
Ah,celebrul R10:chainsaw: Pe toate forumurile auto e mentionata aceasta minune tehnologica.
N-o sa ma mai obosesc sa scriu de ce e posibil asa ceva,insa cititi regulile si o sa vedeti cum s-a ajuns ca Diesel-ul sa aiba sanse in aceste curse.E echivalentul unui meci de box intre un functionar de birou de 60 kg pentru care sport inseamna sa urce doua etaje pe jos si un boxer profesionist de 100 kg...cu regulamentul modificat asa incat functionarul sa aiba voie sa foloseasca un Desert Eagle.Foarte relevant,intr-adevar... Si ca sa raspund la intrebare:da,tot tractor e. |
am ras in topicul de-am lesinat...wctrtrefrvictim ala...impusca-te frate sau nu mai posta!
userul race e total impotriva tractoarelor :) ... ce masina conduci race? (sa nu se faca confuzia ca daca am tdi sunt vreun fan infocat tdi...benzina e clar superioara) |
Sa mentionez atunci si Tuareg 2.5 TDI pentru Dakar? Sau X5 3.0 D pentru aceiasi competitie? Sau un Seat preparat pentru euro touring car championship?
|
Quote:
|
mucosule vezi-ti de treaba ta apleaca capu cand vorbesti prostii si invata de la altii mai mari...ai grija cum vb!
|
Quote:
si nu incepe cu amenintari ca nu ma inpresionezi , nam chef de cearta , dami pace |
In concluzie, s-a aflat ce inseamna TDI pana la urma?
|
Quote:
Si dupa cum am citit mai sus postul lui einstein,era vorba de cursa de la Le Mans,cea de 24h si probabil ca baietilor de la Audi le trebuia un motor durabil pe toata durata celor 24h.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning